کد خبر 125718
۶ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۵
پایان آبان ماه؛ اتمام عملیات گازرسانی به هنزاء

استاندار کرمان در جلسه بررسی مسائل و مشکلات هنزاء، از پایان عملیات گازرسانی به این بخش تا پایان آبان ماه خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، محمد جواد فدائی در پنجمین روز از هفته دولت امروز چهارشنبه 6 شهریورماه در سفر به شهرستان رابر، پس از استقبال نماینده مردم بافت، رابر و ارزوئیه در مجلس، ائمه جمعه رابر و هنزاء، فرماندار رابر و جمعی از مسئولان محلی وارد شهر هنزاء شد و ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدای گمنام، پروژه بهسازی آسفالت جاده رابر -هنزاء را افتتاح و در جلسه ای مسائل و مشکلات هنزاء را مورد بررسی قرار داد.
استاندار کرمان در جلسه بررسی مسائل و مشکلات بخش هنزاء با اشاره به تلاش دولت برای اشتغال آفرینی در مناطق روستایی و کمتر برخوردار افزود: در جلسه امروز، فرماندار رابر از آمادگی سرمایه گذاران برای اجرای سه طرح گاوداری هزار رأسی، کارخانه شیر و بسته بندی آب معدنی در منطقه خبر داد و گفت: در این خصوص مقرر کردیم هیأتی مرکب از جهاد کشاورزی، محیط زیست، آب منطقه ای، توزیع برق و امور اراضی زیر نظر فرماندار این شهرستان زمینه انجام این طرح ها را بررسی و در جلسه آینده پنجره واحد استان مطرح کنند.
وی با اشاره به کوهستانی بودن منطقه هنزاء تصریح کرد: باتوجه به قول مدیر عامل شرکت گاز استان، انشاءالله تا پایان آبان ماه و قبل از فصل سرما، شاهد رسیدن گاز به بخش هنزاء خواهیم بود.
وی با اشاره به مشکل عدم آسفالت مسیر ورودی به شهر هنزاء اظهار داشت: بخشی از عملیات زیرسازی این مسیر ورودی توسط شهرداری صورت گرفته است و با توجه به اولویت این اقدام تصمیم گرفتیم بخشی از اعتبارات اختصاص یافته برای بهبود عبور و مرور مسیرهای داخلی این شهر به مسیر ورودی اختصاص یابد و ما هم تلاش می کنیم تا از محل اعتبارات استانی مبلغ دو میلیارد تومان اضافه به این شهر تخصیص یابد.
فدائی گفت: یکی از مشکلات مهم مردم در هنزاء بحث تأمین آب آشامیدنی است که شرکت آب منطقه ای استان موظف شد بررسی های لازم را برای امکان حفر چاه در منطقه انجام دهد و همچنین مخزن آب بُندر هنزاء نیز تا دو ماه آینده تکمیل خواهد شد.
وی خشکسالی را یکی از مهمترین معضلات و بحران های پیش روی استان دانست و اظهار داشت: باتوجه به قول مساعد رئیس سازمان جهادکشاورزی استان، تا یکسال آینده حدود 150 هکتار از اراضی منطقه به کشت گیاهان دارویی تغییر کشت می دهد و از این منظر هم به لحاظ درآمد و هم صرفه جویی مثمر ثمر خواهد بود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha