کد خبر 136883
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۲۳:۴۴
تشریح شرایط برگزاری نماز عید فطر از سوی دبیر کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا/نماز در مصلی ها برگزار نمی شود

دبیر کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا در یک گفتگوی زنده تلویزیونی گفت: امسال به خاطر شرایط کرونا مراسم نماز عید فطر فقط در مساجد برگزار می شود و در مصلی‌ها برگزار نمی‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، حسین قاسمی دبیر کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا در برنامه زنده گفتگوی ویژه خبری اظهار کرد: تجربه برگزاری مراسم لیالی قدر و همکاری و همراهی خوب مردم در رعایت نکات بهداشتی که به مساجد ابلاغ شده بود تصمیم گیری را برای برگزاری مراسم عید فطر راحت تر کرد.

وی افزود: قرار بر این شد نماز عید فطر در محل‌هایی که رو باز است در همه شهرها برگزار شود و نماز در محل‌هایی مانند مصلی که امکان تجمع زیاد است برگزار نمی‌شود، امسال به خاطر شرایط کرونا مراسم فقط در مساجد برگزار می‌شود و در مصلی‌ها برگزار نمی‌شود.

دبیر کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا بیان کرد: توصیه می‌کنم نمازگزاران ضمن رعایت بهداشت فردی از مهر شخصی و ماسک و دستکش استفاده کنند.

برگزاری نماز جمعه از این هفته در ۱۸۳ شهر

به گفته قاسمی در ۱۸۳ شهر که وضعیت سفید دارند  نماز جمعه در ادامه تصمیمات قبلی برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: ترجیح این است که نماز عید فطر در مساجدی که حیاط دارند برگزار شود ولی اگر مسجدی هم رو بسته بود اشکالی ندارد که نماز را برگزار کنند اما با حداقل جمعیت.

آغاز به کار رستوران‌ها و اغذیه فروشی‌ها

دبیر کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا گفت: از ۲۳ فروردین در شهرهای کم خطر یا سفید فعالیت برخی از صنوف رفع محدودیت شده بود و با دریافت کد  و رعایت موارد بهداشتی فعالیت آنها بلامانع بود.

قاسمی گفت: امروز در ستاد ملی مدیریت بیماری  کرونا تصمیم گرفته شد که پس از  پایان ماه مبارک رمضان فعالیت رستوران‌ها و اغذیه فروشی‌ها با رعایت پروتکل‌های بهداشتی هم بلامانع باشد.

وی تاکید کرد: همانند پویش در خانه می‌مانیم، پویش به سفر هم نرویم را ادامه دهیم، درست است رفع محدودیت در واحدهای صنفی و اقتصادی را داریم اما این بدان معنی نیست که کرونا ریشه کن شده است و زندگی و رفت و آمد به حالت طبیعی رسیده است.

به گفته دبیر کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا اگر در ایران تنها ۵ نفر به کرونا مبتلا باشند باز هم امکان اپیدمی وجود دارد.

قاسمی بیان کرد: در مورد بازگشایی ورزشگاه‌ها و فعالیت‌های ورزشی فعلاً اولویت با ورزش‌های انفرادی است یعنی ورزش‌هایی که نیازی به تجمعات نداشته باشند اما هنوز برای ورزش شنا تصمیمی گرفته نشده است.

وی ادامه داد: ابعاد ناشناخته کرونا بیشتر از ابعاد شناخته شده آن است و باید به این اصل توجه کنیم که تا زمانی که واکسن این بیماری تهیه نشده است ما زندگی بدون کرونا نداریم.

دبیر کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا با اشاره به بازگشایی اماکن مذهبی بعد از ماه رمضان تصریح کرد: فعلاً در مرحله اول صحن‌های رو باز به مدت ۳ ساعت صبح و ۳ ساعت بعد از ظهر بازگشایی شوند.

قاسمی بیان کرد: احتمالاً بعد از عید فطر کافه‌ها و رستوران‌ها به صورت کامل با رعایت موارد بهداشتی بازگشایی می‌شوند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha