به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، سید محمود حسینی پور در یازدهمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان با عنوان اینکه فرآیند انتخاب سوژه در عناوینی که برای پژوهش در نظر گرفته شده است، فرآیند مناسبی نبود و به نظر می رسد، بیشتر موضوعات پژوهشی برای جذب ۱ درصد بودجه می باشد که حتی نیمی از این اعتبار صرف پژوهش نمی شود، خاطرنشان کرد: پژوهش امروزه در امر توسعه بسیار نقش آفرین و مورد توجه است، اگر نگاه توسعه محور به مسائل استان داشته باشیم، ابتناء به پژوهش یک ضرورت است.
وی تحقق رشد 8 درصدی در سال آینده را از جمله ی مهم ترین برنامه های استان دانست و افزود: تحقق بودجه نیازمند سیاستگذاری اجرایی است و مدیران دستگاه های اجرایی، برای بهره گیری از کمک و همراهی نمایندگان استان، ظرفیت ها و موضوعات مهم اعتباری و بودجه ای را برای دفاع در مجلس و ترمیم بودجه سال 1401 بویژه در کمیسیون تلفیق با نمایندگان محترم مطرح نمایند.
نماینده عالی دولت در مازندران، با بیان این که بررسی های صورت گرفته نشانگر آن است، که سیاست های اجرایی دارای مشکل است و سیاست های اجرایی استان پس از تعیین راهبردها اصلاح خواهد شد، اظهار داشت: در سیاست های اجرایی باید نقش درست و موثر ادارات، بخشداران و دهیاران در کنار نقش دستگاه ها در این راستا لحاظ و تعیین شود.
وی، تصریح کرد : رشد ۸ درصدی استان باید بصورت متوازن دیده و انجام شود، و برنامه تحقق آن بنحوی ترسیم شود که همه ظرفیت ها در آن نقش داشته باشند و فشار بر روی حوزه خاصی نباشد.
حسینی پور، اظهار کرد: از جمله مباحثی که در راستای تحقق رشد اقتصادی استان باید مورد توجه جدی قرار گیرد، مباحث اجتماعی است و از همه ظرفیت های اجتماعی در این خصوص باید بهره گیری کنیم.
استاندار مازندران، گفت: مازندران، ظرفیت های زیادی دارد که می تواند در راستای شکوفایی این سامان ولایتمدار بالفعل شود، باید با هم افزایی مدیریتی این اقدامات را در شرایط سخت اقتصادی عملی کرد، هرگاه تصمیمات به درستی اتخاذ شود، زمینه ساز توفیق در اجرا خواهد شد.
وی ابراز داشت: اگرچه متکی به شرایط بیرونی نیستیم اما مسیری که جمهوری اسلامی طی می کند قطعا گشایش های اقتصادی را در آینده در پی خواهد داشت. با پتانسیل بالای نیروی انسانی و نخبگان اقتصادی استان، شاهد موفقیت های زیادی خواهیم بود، در صورتی که توانمندی های این عزیزان را در برنامه های توسعه ای مازندران مشارکت دهیم.
وی افزود: استان مازندران خیلی بزرگ است و بزرگان زیادی دارد که باید آنان را در تصمیم سازی های خودمان مشارکت بدهیم و بهترین روش ها را در مسیر توسعه استان انتخاب کنیم.
استاندار با اشاره به برنامه های اقتصادی برای استان های کشور و ضرورت شکوفایی استان ها بر اساس ظرفیت ها و توانمندی هایشان، گفت: باید ظرفیت اقتصادی مازندران را در این راستا نشان بدهیم و شبانه روزی تلاش کنیم تا در رشد اقتصادی، مقام هفتم استان را به رتبه های بالاتری برسانیم.
نظر شما