کد خبر 201148
۲۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۳
دستیار رئیس‌جمهور :الگوی حکمرانی در جمهوری اسلامی بر مبنای مردم است

دستیار رئیس‌جمهور در امر مردمی‌سازی دولت گفت: الگوی حکمرانی در هر کشوری بر اساس شاخص‌هایی مشخص می‌شود؛ جمهوری اسلامی پس از دوره‌های شاهنشاهی الگویی را مبنا گذاشت که مردم نقش اصلی آن هستند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، سید احمد عبودتیان دستیار رئیس‌جمهور در امر مردمی‌سازی دولت در گردهمایی فعالان اجتماعی و فرهنگی و نکوداشت هفته مشارکت‌های اجتماعی با نقش‌آفرینی تشکل‌های مردمی اظهار کرد: اصفهان را با یاد شهیدان، خیران، علما، مردم بامحبت و مرید اهل بیت (ع) و جوانان جهادی و اهل تلاشش شناخته می‌شود.
وی افزود: جوانانی مانند محمدرضا احمدی که جان خود را در راه جهاد و خدمت به مردم فدا می‌کنند.
عبودتیان گفت: برخی تصور می‌کنند اقداماتی که شما انجام می‌دهید، فوق برنامه است و در وقت‌های اضافه خود برنامه‌های تربیتی و فرهنگی و… انجام می‌دهید، اما با قاطعیت می‌گویم که کاری که شما می‌کنید اصل موضوع است.
دستیار رئیس‌جمهور در امر مردمی‌سازی دولت گفت: ما باید بدانیم در چه موقعیتی هستیم، کجا بودیم و باید چه کار کنیم، الگوی حکمرانی در هر کشوری بر اساس یک سری شاخص‌ها مشخص می‌شود؛ جمهوری اسلامی پس از دوره‌های شاهنشاهی الگویی را مبنا گذاشت که مردم نقش اصلی آن هستند.
وی افزود: امام خمینی (ره) در کشوری که پشتیبانی نداشت، از سال ۴۲ شروع به کار می‌کند و تا سال ۵۷ مردم به تدریج آماده جان‌فشانی می‌شوند تا رژیمی را بدون اسلحه و فشار نظامی و با به میدان آوردن مردم سرنگون کند.
عبودتیان با بیان اینکه وقتی مردم اراده کردند، چیزی جلودار آن‌ها نبود، اضافه کرد: مردم هزینه دادند و مبارزه کردند و امام خمینی (ره) وارد کشور شد، اما حتی نوع حکومت را هم خودش انتخاب نکرد و آن را به رأی مردم گذاشت.
وی تصریح کرد: در اغتشاشات ۱۴۰۱، بسیاری از متدینین گلایه می‌کردند که چرا نیروی انتظامی به بسیاری از وقایع ورود نمی‌کند، مردم باید متوجه می‌شدند که اغتشاشات یک بحث و جدل داخلی نیست و بعد از مدتی با شهادت آرمان علی‌وردی و روح‌الله عجمیان و حادثه تروریستی شاهچراغ متوجه این موضوع شدند.
عبودتیان با بیان اینکه جنگ را مردم اداره کردند، گفت: در دوره‌ای با تفکر لیبرال مردم را از صحنه کنار گذاشتیم و از حکم‌رانی حذف کردیم، به بخش خصوصی به جای بخش مردمی بها دادیم.
وی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر مردمی‌سازی اقتصاد، تصریح کرد: برخی می‌گویند مردم آمادگی ندارند و شور و حال دهه شصت را ندارند، مگر در سال ۹۸ با شهادت حاج قاسم و در نظرسنجی رسانه‌ها ۹۳ درصد مردم به مکتب حاج قاسم آری نگفتند؟ تحقق اهداف گام دوم انقلاب اسلامی تنها با حرکت عمومی مردم رقم می‌خورد.
دستیار رئیس‌جمهور در امر مردمی‌سازی دولت گفت: مقام معظم رهبری بیانیه گام دوم انقلاب را صادر کردند که تحقق آن در گرو پیشرانی حلقه میانی است، حلقه‌های میانی گروهی از مردم هستند که روی مسئله‌ای تمرکز می‌کنند، راهکاری پیدا می‌کنند و پس از آن می‌توانند سایر مردم را به میدان بیاورند.
عبودتیان با بیان اینکه مردم خود باید حلقه میانی تشکیل دهند، گفت: چند مشکل اساسی داریم که هنوز نتوانسته‌ایم بهره کافی از جریان مردمی و تشکل‌ها ببریم، وظیفه گروه‌های مردمی ساده‌سازی کار است تا هرکسی به میدان بیاید.
دستیار رئیس‌جمهور در امر مردمی‌سازی دولت اظهار کرد: ما پیچیده‌ترین مشکل حکمرانی را که جنگ بود، با مردم پشت سر گذاشتیم؛ باید دقت کنیم که انگیزه‌های مردم را از بین نبریم و سرمایه اجتماعی را حفظ کنیم.
وی خاطرنشان کرد: بیشتر جوانان مملکت حاضرند مانند شهید محسن حججی و شهید محمدرضا احمدی برای وطن خود جان بدهند، شاید تصور کنید سبک زندگی و جوانان تغییر کرده‌اند، اما این‌طور نیست‌؛ میدان باید برای جوان باز شود، فعالیت کنند و در این صورت اقدامات و اهداف دشمن به جایی نمی‌رسد.

لزوم رسانه‌ای شدن اقدامات مردم‌نهاد

محمدرضا جان‌نثاری معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان نیز در این گردهمایی گفت: بیش از ۴۴ سال از پیروزی انقلاب اسلامی می‌گذرد، نهضت امام خمینی (ره) یک حرکت کامل مردمی بود، این انقلاب را مردم به وجود آوردند و رهبری امام خمینی (ره) نیز زمانی به نتیجه رسید که مردم همت و تلاش کردند.
وی افزود: پیروزی انقلاب اسلامی به دست مردم رقم خورد و استمرار انقلاب اسلامی نیز به دست مردم بوده است؛ سخت‌ترین کارهایی که در این ۴۴ سال داشتیم مانند دفاع مقدس، توسط مردم به نتیجه رسید.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان گفت: در این سال‌ها حضور مردم در انقلاب اسلامی به سه صورت بوده است، در گام اول پیروزی انقلاب اسلامی رخ داد و از تظاهرات قبل از انقلاب گرفته تا راهپیمایی‌ها و انتخابات‌های امروز در کشور، به دست مردم و به دعوت امامین انقلاب بوده است؛ درواقع به این شکل که امامین انقلاب دعوت می‌کنند و مردم اجابت می‌کنند.
وی خطاب به سازمان‌های مردم‌نهاد تأکید کرد: معنای این حرف که می‌گویند به موضوعات سیاسی وارد نشوید، این نیست که از انقلاب اسلامی دفاع نکنید، بلکه شما از کار سیاسی و حزبی منع شده‌اید.
وی خاطرنشان کرد: سازمان‌های مردم‌نهاد باید با جدیت فعالیت کنند، امورات را با رخوت و سستی دنبال نکنید؛ سمن ظرفیتی است که باید تمام و کمال فعال باشد و نباید معطل بماند.
جان‌نثاری با اشاره به متوازن نبودن سمن‌ها در استان گفت: فعالیت سازمان‌های مردم‌نهاد از نظر جغرافیایی و موضوعی در استان اصفهان نامتوازن است، در برخی از نقاط اصفهان سمنی در موضوعات موردنیاز فعال نیست.
وی با بیان اینکه گرایش برخی از سازمان‌ها به موضوعات ویژه‌ای است، خاطرنشان کرد: به جهت اقبال سمن‌ها به موضوعات ویژه‌ای، برخی حوزه‌ها روی زمین مانده است، لازم است به تمام موضوعات اجتماعی توجه شود و از هیچ مسئله‌ای غفلت نکنیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان با بیان اینکه این ایثارگری‌ها را در جامعه نشر بدهید، گفت: افرادی هستند که از جان و وقت خودشان برای خدمت به مردم مایه می‌گذارند، این خوبی‌ها را نشر بدهیم‌.
وی افزود: از سمن‌ها انتظار داریم به مسئولان در تصمیم‌گیری کمک کنند، وظیفه ما این است که شما را بشناسیم و کمک بگیریم، اما این رابطه دوطرفه است و شما هم باید تخصصی کار کنید و به کمک ما بیایید.
جان‌نثاری ادامه داد: از رسانه‌ها درخواست داریم که سمن‌ها را به مردم بشناسانند، روایت کنند که این تشکل‌ها چه خدماتی ارائه می‌کنند، مردم نمی‌دانند که چه خدماتی تحت لوای جمهوری اسلامی ارائه می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: ارگان‌ها و مراکز دولتی و حاکمیتی از امکانات مازاد استفاده کنند؛ اعلام می‌کنم که در استان اصفهان تا جایی که نفس داریم، در خدمت هستیم و به وجود شما افتخار می‌کنیم که اصفهان را به بهشت خیریه‌ها تبدیل کرده‌اید.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha