کد خبر 204972
۱۴ مهر ۱۴۰۲ - ۰۰:۰۰
 ۸۸۸ میلیارد اعتبار ارزش افزوده به روستاهای استان مرکزی تخصیص یافت

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مرکزی گفت: در راستای عمران و آبادانی روستاها، سال گذشته مجموعا ۸۸۸ میلیارد تومان اعتبار از محل منابع ارزش افزوده به دهیاری‌های این استان تخصیص پیدا کرد.

به گزارش روابط عمومی استانداری مرکزی؛ حمید پاکپور مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری روز پنج‌شنبه به مناسبت روز ملی روستا و عشایر در جمع خبرنگاران، گفت: در راستای عمران و آبادانی روستاها، سال گذشته مجموعا ۸۸۸ میلیارد تومان اعتبار از محل منابع ارزش افزوده به دهیاری‌های استان تخصیص پیدا کرد که از این میزان ۷۷۹ میلیارد تومان سهم روستاهای دارای دهیاری و ۵۳ میلیارد تومان سهم روستاهای فاقد دهیاری بوده است.

پاکپور اضافه کرد: در شش ماهه نخست امسال نیز ۲۳۶ میلیارد تومان به روستاهای دارای دهیاری و فاقد دهیاری تخصیص پیدا کرده است، مجموعا بالغ بر یک هزار میلیارد تومان از سال ۱۴۰۰ تا پایان شهریور امسال از منابع ارزش افزوده به روستاها تخصیص پیدا کرده است.

وی افزود: در شش ماه نخست امسال ۴۱۶ پروژه توسط دهیاری‌ها با اعتباری بالغ بر ۳۳۸ میلیارد تومان در ۴۲۴ روستا اجرا شد که حدود ۱۲۱ هزار خانوار از این پروژه‌ها بهره‌مند می‌شوند. 

این مقام مسئول با بیان اینکه روستاها می‌توانند منجر به توسعه پایدار شوند، گفت: یکی از اقدامات بسیار خوب کشور در مدیریت نوین روستایی، تجلی مشارکت مردم در قالب پارلمان‌های مردمی به نام شوراهای محلی است، امروز مسائل و مشکلات روستاها به واسطه شوراها بهتر بیان می‌شود و نتیجه مشارکت مردم در شوراها و دهیاری‌ها، آبادانی مستمر در روستاها را شکل داده است. 

پاکپور تصریح کرد: سال گذشته عمده دهیاری‌ها در روستاهای بالای ۳۰ خانوار تأسیس شد که خوشبختانه با پیگیری‌های انجام شده، از ابتدای امسال مجوز تأسیس ۶۷ دهیاری جدید در روستاهای دارای جمعیت بین ۲۰ تا ۳۰ خانوار کسب شده است که با احتساب آن تعداد روستاهای دارای دهیاری‌ به ۸۵۸ روستا رسید.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مرکزی اذعان داشت: در سال ۱۴۰۱ دفاتر امور روستایی در ۵۲ شاخص مورد ارزیابی قرار گرفتند که استان در این زمینه موفق به کسب رتبه دوم در کشور شد.

همچنین در شش ماه نخست امسال دهیاری‌های استان در پروژه‌های کلنگ‌زنی رتبه‌ دوم، در بخش پروژه‌های افتتاحی رتبه سوم کشور و به لحاظ میزان اعتبارات هزینه شده برای پروژه‌ها نیز رتبه دوم را کسب کردند.

وی یادآور شد: براساس آخرین سرشماری درسال ۹۵، جمعیت روستایی استان مرکزی حدود ۳۲۳ هزار نفر و تعداد روستاهای استان یک هزار و ۱۱۷ روستا است.

پاکپور با بیان اینکه رونق تولید و رشد اقتصادی یکی از اهداف آمایش سرزمینی است، گفت: در راستای کاهش نرخ بیکاری باید تولید افزایش پیدا کند که شروع شکل گیری آن از روستاها است و به نوعی استفاده از روستاها در رفع معضل اقتصادی کمک بسیاری دارد. 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha