کد خبر 205144
۱۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۶
تدوین چارچوب نظارتی برای ورود کالاهای خارجی به قزوین

معاون اقتصادی استاندار قزوین گفت:عرضه کالاهای خارجی که مشابه داخلی آن وجود دارد ما را از حمایت از کالاهای داخلی دور می‌کند در حالی که هدف ما تقویت و حمایت تولید داخل است، برای این منظور باید چارچوب نظارتی دقیقی تعیین شود.

به گزارش روابط عمومی استانداری قزوین، علی رحمانی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قزوین روز شنبه در کارگروه تنظیم بازار با اشاره به عرضه کالاهای خارجی در حوزه لوازم تحریر، تصریح کرد: در ایام بازگشایی مدارس با مسئله عرضه کالاهای خارجی با قیمت بالا روبه‌رو بودیم، حتی برخی از فروشگاه‌های عرضه لوازم تحریر در سطح شهر، صرفاً کالای خارجی توزیع می‌کردند؛ این مسئله نشان می‌دهد که نظارت بر عرضه کالای خارجی باید افزایش پیدا کند.

وی تصریح کرد: عرضه کالاهای خارجی که مشابه داخلی آن وجود دارد ما را از حمایت از کالاهای داخلی دور می‌کند در حالی که هدف ما تقویت و حمایت تولید داخل است، برای این منظور باید چهارچوب نظارتی دقیقی تعیین شود

رحمانی در ادامه با بیان اینکه نمایشگاه پاییزه در زمانی مناسبی برگزار نشد، تصریح کرد: نمایشگاه‌های اینچنینی باید طوری زمان‌بندی شوند که مردم بتوانند برای خرید مراجعه کنند، قیمت‌ها در نمایشگاه منصفانه بود اما به دلیل عرضه در زمان نامناسب برخی از خانواده‌ها نتوانستند از این فرصت استفاده کنند.

وی در ادامه با اشاره به عناوین نمایشگاه، یادآور شد: عنوان نمایشگاه باید با فعالیت‌ آن همخوانی داشته باشد، در واقع کالای عرضه شده در نمایشگاه باید با عنوانی که مطرح می‌شود تناسب و مطابقت داشته باشد و تناسب کالاها باید حفظ شود و می‌توان براساس عنوان نمایشگاه نکاتی را در نظر گرفت برای مثال ۱۰ درصد عرضه کالا تنظیم بازار در نمایشگاه مصوب شود اما در نمایشگاهی به عنوان لوستر نباید کالاهای چوبی عرضه شود.

وی در ادامه با اشاره به فرآیند قیمت‌گذاری خدمات و کالاهایی که به صورت استانی است، بیان کرد: سازمان صمت باید متعادل و به صورت کارشناسی قیمت‌گذاری را انجام دهد، نباید قیمت‌ها بیش از حد باشد و اینطور نباشد که قیمت‌های پیشنهادی اصناف بدون کارشناسی و تحلیل مورد تأیید قرار بگیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قزوین با اشاره به عدم ترخیص مواد اولیه شیرخشک از گمرک، یادآور شد: شیر خشک یک کالای مهم است که شرط ترخیص آن تأیید سلامت و استاندارد مواد اولیه آن است، آزمایش‌های لازم باید توسط علوم پزشکی و اداره کل استاندارد در کمترین زمان ممکن انجام شود و در صورت صدور تاییدیه کالا ترخیص شود.

 رحمانی عنوان کرد: در حوزه واردات گوشت نیز ما مشکلی نداریم و با کنترل و تأیید دامپزشکی می‌توان گوشت مورد نیاز استان را وارد کرد ضمن این که استان ظرفیت های خوبی در مسیر تولید گوشت دارد که باید از آن حمایت شود.

وی در ادامه با اشاره به پرداخت مطالبات گندمکاران تصریح کرد: تاکنون ۷۰ درصد مطالبات گندمکاران استان پرداخت شده است و طبق گفته سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی تا پایان مهر ماه نیز ۳۰ درصد باقی مانده پرداخت می‌شود.

گفتنی است بررسی قیمت و نحوه عرضه گوشت قرمز، مرغ، تخم مرغ، گزارش نمایشگاه پاییزه و بررسی وضعیت نانوایی‌ها از جمله مواردی بود که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha