به گزارش مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور، در این همایش که مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) و معاون وی حضور داشتند، محسن کوشش تبار با تاکید بر تمرکز بر اشتغال فارغ التحصیلان گفت: در برنامه های اشتغالزایی باید تحول ایجاد شود و محور حرکت به سمت ایجاد انگیزه برای فارغ التحصیلان و متخصصان باشد.
وی در ارتباط با برنامه های اشتغال زایی کمیته امداد در استان ها نیز گفت: نقطه عطف و نهایی حرکت کمیته امداد همان جشن خودکفایی است که هرچه بیشتر اتفاق بیفتد ، اهداف کلان رهبری و امام (ره) محقق خواهد شد.
کوشش تبار در ارتباط با برنامه های تسهیلات اشتغالزایی هم اظهار کرد: در این ارتباط هم باید نقاط مثبت را دید و هم دغدغه ها را در نظر گرفت؛ باید با رصد و پایش ببینیم که آیا هدف تسهیلات یعنی اشتغال پایدار و درآمد ، محقق شده است یا خیر و پاسخ ها باید شفاف باشد.
به گفته وی، راستی آزمایی، اعتماد ساز و بزرگترین تبلیغ است و باعث می شود منابع بیشتری برای حرکات خیر در جامعه جذب شود و مشارکت ها در حوزه های حمایتی افزایش یابد.
معاون وزیر کشور، در بخش دیگری از اظهاراتش در این همایش به طرح دولت با عنوان "هر روستا ، یک محصول"، با هدف صادرات اشاره کرد و گفت، در این طرح، هدف گذاری خوب و مطلوبی صورت گرفته است که باید برای آن فرهنگ سازی شود.
"هر روستا یک محصول" از تازه ترین طرح های دولت برای افزایش تولید، کاهش بیکاری و جلوگیری از مهاجرت روستائیان است که در شماری از استانها در حال اجراست.
در این طرح، با ایجاد محیط مجازی (سایت) اقدام به معرفی، فروش، آموزش و بیان برخی از چالش های تولید این محصول و جذب برخی همکاریهای جدید، می شود.
محسن کوشش تبار در ادامه به تحولات و رویکردهای جدید در وزارت کشور در حوزه های اقتصادی اشاره کرد و گفت: با توجه به آغاز تحول در وزارت کشور با رویکرد زنجیره ارزش، تمرکز فعالیت ها در چارچوب زنجیره ارزش باشد و این موضوع در وزارت کشور به جد پیگیری می شود.
معاون اقتصادی وزیر کشور حذف واسطهگری در کاهش قیمت مصرف کننده را مهم دانست و با اشاره به اهمیت بازارچه ها اظهار کرد بازارچه ها کوتاه ترین مسیر بازاریابی برای عرضه و فروش محصولات هستند و استانداری ها باید هماهنگی و تعامل لازم را به عمل آورند.
برندسازی محصولات
در این نشست، محمد عباسی معاون وزیر و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور نیز طی سخنانی با بیان اینکه در موضوع سرمایه گذاری خود اشتغالی و یا کارفرمایی و دیگر روش ها ، از منابع دولت، دنبال تمام شماری پروژه ها هستیم، باید با بازدیدهای میدانی مشخص شود منابع دولت اعم از خرد و کلان در این حوزه چه میزان محقق شده است و آن را هر ۶ ماه یک بار تکرار کنیم تا مطمئن شویم که این سرمایه گذاری ها جواب داده است.
وی از کمیته امداد نیز خواست در این خصوص ورود کند و درباره برنامه اشتغال سالانه کمیته امداد نیز پیشنهاد کرد که این برنامه ها با هماهنگی استان ها اجرایی شود.
عباسی همچنین بر برند سازی محصولات با هماهنگی استان ها و کمیته امداد برای جامعه هدف بویژه کشورهای همسایه تاکید کرد.
در این نشست، معاونان اقتصادی استانداری ها در سخنانی، ضمن گزارش هایی از حوزه کاری خود در ارتباط با اشتغال و تعهدات دولت در استان های خود ، به بیان مشکلات و موانع بر سر راه برنامه ها پرداختند.
همایش معاونان اقتصادی استانداری های سراسر کشور ، از صبح چهارشنبه در سالن پیامبر اعظم وزارت کشور ، به ریاست محسن کوشش تبار معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور و با حضور سید مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) و معاونش مرتضی فیروزآبادی آغاز شد.
نظر شما