کد خبر 209230
۱۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۶
نام «پروین اعتصامی آشتیانی» در فهرست مشاهیر یونسکو به ثبت رسید

مدیر گروه فرهنگ کمیسیون ملی یونسکو در ایران در اولین همایش ملی هویت و پیشرفت با محوریت استان مرکزی، از درج نام پروین اعتصامی آشتیانی، به عنوان اولین بانوی ایرانی در فهرست مشاهیر یونسکو خبر داد.

به گزارش روابط عمومی استانداری مرکزی، اولین همایش ملی هویت و پیشرفت با محوریت استان مرکزی، روز سه‌شنبه با حضور استاندار مرکزی، جمعی از مسئولین کشوری و استانی و چهره‌های تأثیرگذار علمی و فرهنگی استان برگزار شد.

این همایش با هدف معرفی هر چه بیشتر ظرفیت‌های فرهنگی و هویتی استان مرکزی برگزار شد و آیت‌الله «سید محمد قائم‌مقامی» و پروفسور «اردشیر قوام زاده» پدر علم پیوند مغز و استخوان ایران و از جمله مفاخر استان مرکزی میهمانان همایش بودند.

پیش‌نشست‌های این همایش در ماه‌های اخیر در سطح شهرستان‌های استان برگزار شده است.

نام «پروین اعتصامی آشتیانی» در فهرست مشاهیر یونسکو به ثبت رسید

سید محمد الحسینی دبیر علمی این همایش نیز گفت: ۱۴۱ مقاله به دبیرخانه ارسال و ۳۹ مقاله پذیرفته شد که ۳۹ درصد مقالات توسط مقاطع دکتری و معادل آن، حدود ۴۱ درصد دانشجوی دکتری و ۱۰ درصد سایر تحصیلات به این همایش ارسال شد.

وی افزود: ۴۲ درصد نویسندگان مقالات را بانوان و ۵۸ درصد نویسندگان را آقایان تشکیل دادند.

عبدالمهدی مستکین مدیر گروه فرهنگ کمیسیون ملی یونسکو نیز در این همایش از ثبت نام پروین اعتصامی آشتیانی در فهرست جهانی مشاهیر یونسکو خبر داد و گفت: این اتفاق به مناسبت صدمین سال گرامیداشت پروین اعتصامی رقم خورد و نام وی به عنوان اولین بانو در بین ۴۲ شخصیتی که تاکنون در فهرست مشاهیر یونسکو به ثبت رسیده است، درج می‌شود. 

وی خاطرنشان کرد: امید است سال آینده برنامه‌ای بین‌المللی برای گرامیداشت این شخصیت فرهیخته برگزار کنیم.

مدیر گروه فرهنگ کمیسیون ملی یونسکو در ایران ادامه داد: ایرانیان ویژگی دارند که پیوستگی هویتی را در بین آنها ایجاد می‌کند و این مهم در بین تمدن‌های دیگر کمتر دیده می‌شود.

استان مرکزی از جمله استان‌های نخبه پرور کشور بود و بیش از یک چهارم مفاخر کشور مربوط به استان مرکزی است که این امر نشانگر اهمیت این خطه در فرهیخته پروری است از این رو به استان مرکزی لقب بهشت مفاخر، سرزمین آفتاب و پایتخت مفاخر و مشاهیر را داده‌اند. 

همچنین نقاط مختلفی در این استان دارای آثار و ابنیه تاریخی و به لحاظ فرهنگی و تمدنی بسیار غنی است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha