کد خبر 210308
۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۱
نهضت احیای نان کامل با پیشگامی استان مرکزی مورد توجه قرار گرفته است

استاندار مرکزی گفت: نهضت احیای نان کامل تقریباً در سطح کشور توجه‌ها را به خود جلب کرده و مراجع عالی به ویژه شوری عالی سلامت به این حوزه ورود کرده‌اند.

به گزارش روابط عمومی استانداری مرکزی؛ فرزاد مخلص الائمه روز چهارشنبه در جلسه کارگروه تخصصی امروز اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان، بیان کرد: با پیشگامی استان مرکزی، نهضت احیای نان کامل تقریبا در سطح کشور توجه‌ها را به خود جلب کرده و مراجع عالی مثل شورای عالی سلامت و وزارت بهداشت و وزارت جهاد کشاورزی به این موضوع اهمیت دادند.

وی ادامه داد: هدف این نهضت فقط مردم استان مرکزی نبوده و تا در سراسر کشور فراگیر نشود به هدف خود نرسیده است.

مخلص الائمه تأکید کرد: تولید آرد کامل در کشور بسیار محدود است و تا نتوانیم تعداد کارخانجات آرد کامل را افزایش دهیم و عرضه مناسبی داشته باشیم طبیعتا نمی‌توانیم پاسخگوی تقاضا باشیم.

مخلص الائمه همچنین با اشاره به لزوم افزایش تعداد کارخانجات آرد کامل در کشور، گفت: بزرگ‌ترین و مجهزترین کارخانه تولید آرد کامل در استان مرکزی قرار دارد و به زودی تعداد کارخانجات آرد کامل در استان را افزایش خواهیم داد. 

او اضافه کرد: در استان مرکزی ظرفیت تولید فناوری کارخانجات آرد نیز وجود دارد و مکاتبه‌ای با استانداران سراسر کشور داشته‌ایم و برای کمک در این حوزه اعلام آمادگی می‌کنیم.

مقام عالی دولت در استان مرکزی همچنین با اشاره به استقبال مردم استان از نان کامل گفت: عرصه نان کامل در سازمان‌ها را نیز آغاز کرده‌ایم و محدودیتی از این جهت وجود ندارد.

استاندار مرکزی تأکید کرد: نان سبوس‌دار با نان سبوس‌مال متفاوت است چراکه افزودن سبوس به خمیر نان قبل از پخت مضر هم هست و باید از عرضه این نان تحت عنوان نان کامل جلوگیری شود.

وی تصریح کرد: حتی بین نان سبوس‌دار و نان کامل تفاوت وجود دارد و منظور از نان کامل نانی است که تمام فرایندها را تحت کنترل و نظارت طی می‌کند.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: نان کامل تقریباً در تمامی شهرستان‌های استان پخت می‌شود اما اینکه تعداد محدودی از شهرستان‌ها حداقل یک نانوایی نداشته باشند یک نقطه ضعف است و باید در اسرع وقت برای رفع آن اقدام کنند.

در این جلسه که با حضور رئیس شورای عالی دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی کشور و رئیس کارگروه هماهنگی سیاست‌های امنیت غذا برگزار شد از اقدامات استان مرکزی در زمینه احیای نان کامل تقدیر و بخشی از برنامه وزارت بهداشت با تأکید ریاست محترم جمهور به منظور احیای نان کامل در کشور ارائه شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha