به گزارش روابط عمومی استانداری مرکزی؛ فرزاد مخلص الائمه روز چهارشنبه در جلسه کارگروه تخصصی امروز اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان، بیان کرد: با پیشگامی استان مرکزی، نهضت احیای نان کامل تقریبا در سطح کشور توجهها را به خود جلب کرده و مراجع عالی مثل شورای عالی سلامت و وزارت بهداشت و وزارت جهاد کشاورزی به این موضوع اهمیت دادند.
وی ادامه داد: هدف این نهضت فقط مردم استان مرکزی نبوده و تا در سراسر کشور فراگیر نشود به هدف خود نرسیده است.
مخلص الائمه تأکید کرد: تولید آرد کامل در کشور بسیار محدود است و تا نتوانیم تعداد کارخانجات آرد کامل را افزایش دهیم و عرضه مناسبی داشته باشیم طبیعتا نمیتوانیم پاسخگوی تقاضا باشیم.
مخلص الائمه همچنین با اشاره به لزوم افزایش تعداد کارخانجات آرد کامل در کشور، گفت: بزرگترین و مجهزترین کارخانه تولید آرد کامل در استان مرکزی قرار دارد و به زودی تعداد کارخانجات آرد کامل در استان را افزایش خواهیم داد.
او اضافه کرد: در استان مرکزی ظرفیت تولید فناوری کارخانجات آرد نیز وجود دارد و مکاتبهای با استانداران سراسر کشور داشتهایم و برای کمک در این حوزه اعلام آمادگی میکنیم.
مقام عالی دولت در استان مرکزی همچنین با اشاره به استقبال مردم استان از نان کامل گفت: عرصه نان کامل در سازمانها را نیز آغاز کردهایم و محدودیتی از این جهت وجود ندارد.
استاندار مرکزی تأکید کرد: نان سبوسدار با نان سبوسمال متفاوت است چراکه افزودن سبوس به خمیر نان قبل از پخت مضر هم هست و باید از عرضه این نان تحت عنوان نان کامل جلوگیری شود.
وی تصریح کرد: حتی بین نان سبوسدار و نان کامل تفاوت وجود دارد و منظور از نان کامل نانی است که تمام فرایندها را تحت کنترل و نظارت طی میکند.
استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: نان کامل تقریباً در تمامی شهرستانهای استان پخت میشود اما اینکه تعداد محدودی از شهرستانها حداقل یک نانوایی نداشته باشند یک نقطه ضعف است و باید در اسرع وقت برای رفع آن اقدام کنند.
در این جلسه که با حضور رئیس شورای عالی دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی کشور و رئیس کارگروه هماهنگی سیاستهای امنیت غذا برگزار شد از اقدامات استان مرکزی در زمینه احیای نان کامل تقدیر و بخشی از برنامه وزارت بهداشت با تأکید ریاست محترم جمهور به منظور احیای نان کامل در کشور ارائه شد.
نظر شما