به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، امیر حسنزاده معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان روز دوشنبه در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان با بیان اینکه استان کرمان از لحاظ صنعت، معدن و کشاورزی استان پهناوری است، گفت: در استان تیم اقتصادی قوی که متشکل از بخش خصوصی، دولتی و بانکهاست و با همکاری تیم اقتصادی، رتبه فضای کسب و کار استان از ۳۱ به ۱۲ رسید و این نتیجه حاصل کار تیمی کارگروهاست.
وی ادامه داد: ۶ کمیته ذیل کارگروه با همکاری دستگاههای نظارتی به بررسی مسائل با نگاه قانونی پرداخته میشود و شاهد اتفاقات خوبی در استان هستیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: استان کرمان نیازمند نگاه ویژه ستاد تسهیل به بخش معدنی، صنعتی و کشاورزی است.
وی افزود: ما دنبال آمارسازی در استان نیستیم، همه مدیران دستگاههای اجرایی در راستای تحقق شعار سال کار میکنند و تعامل با دستگاههای نظارتی و قضائی برای رفع موانع وجود دارد و رصد میشود.
حمایت از طرح های دارای پیوست محیط زیست
محمدباقر آقاعلیخانی دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور هم در این جلسه عنوان کرد: ما در کشور چالشهای جدی در حوزه اقتصاد داریم و بخش عمده آن به دلیل محدودیتهایی است که دشمنان ایجاد کردهاند، مبارزه با این مسائل همت بلندی را میخواهد و با یک نگاه داخلی به مجموعهها و رفع موانع پیش روی سرمایهگذاران، میتوان مسیر دشمن را برای رسیدن به اهداف بست.
وی گفت: بخشی از مسائل اقتصادی کشور در حوزه عملکرد مدیران است و مدیری که قدرت ریسک در این شرایط را ندارد باید کنارهگیری کند.
آقاعلیخانی با بیان اینکه بخش خصوصی به تنهایی نمیتواند همه هزینهها را به دوش بگیرد، گفت: دولت باید در کنار بخش خصوصی باشد و همکاری کنیم که مسیرهای غیرقانونی حذف شوند.
دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور با اشاره به سرعت تغییر تکنولوژی گفت: باید از منابع معدنی که در استان وجود دارد برای استفاده از تکنولوژیهای روز در رفع موانع تولیدی و اقتصادی استفاده کرد.
وی با تاکید بر اینکه مصوبات ستاد تسهیل رفع موانع تولید لازمالاجراست، گفت: ستاد تسهیل باید قوی شود، نجات کشور با حل مسائل اقتصادی است و لذا راه را برای بخش خصوصی باز کنیم.
آقاعلیخانی بیان کرد: پروندههای محیطزیستی پروژهها را نمیتوان نگه داشت، مرحله بهرهبرداری اصلیترین کار در طرحهاست و کسی که مسائل زیست محیطی را رعایت نکند، مورد حمایت ما قرار نمیگیرد.
دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع کشور تصریح کرد: نگه داشتن پروندهها برای مدت زمان طولانی کار درستی نیست و با مکاتبه و ارسال مشکل به ستاد تسهیل کشور میتوانیم مجوزها را از راه قانونی صادر کنیم.
آقاعلیخانی با اشاره به اینکه ۳ هزار واحد صنعتی در کشور تحت تملک بانکها است، گفت: هیچ بانکی نمیتواند واحدی که تحت تملک میگیرد را تعطیل کند، بلکه باید واحد را احیا کند و تولید را نگه دارد.
وی با بیان این مطلب که بانکها نمیتوانند، بنگاهداری کنند، گفت: بانکها سه ماه فرصت دارند واحدهای تحت تملک را تعیینتکلیف کنند، این واحدها در واقع سرمایه کشور است و باید به سرمایهگذاران جدید واگذار شوند.
بنابه این گزارش در بیست و هشتمین جلسه گارگروه رفع موانع تولید استان در خصوص ۵ طرح جنوب استان و ۱۵ طرح شمال استان بررسی و گفتگو شد.
نظر شما