کد خبر 219052
۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۰
پخت نان کامل در یکی از نانوایی‌های چهارمحال و بختیاری آغاز شد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: طرح پخت نان کامل (نانی که از آرد کامل تهیه شود) با هدف تأمین سلامت مردم در یکی از واحدهای نانوایی در استان آغاز شد.

به‌گزارش روابط‌عمومی استانداری چهارمحال و بختیاری؛ محمدکاظم منزوی روز چهارشنبه در آئین آغاز طرح پخت نان کامل در استان تأکید کرد: براساس هماهنگی کارگروه آرد و نان و با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی نخستین نانوایی که نان را با آرد کامل پخت می‌کند در این استان فعال شد.
وی افزود: براساس هماهنگی‌های کارگروه آرد و نان و نظارت مرکز بهداشت آرد سبوس‌دار از یکی از کارخانه‌های آرد چهارمحال و بختیاری تأمین و نسبت به پخت نان اقدام می‌شود.
منزوی تصریح کرد: با توجه به تخمیر کامل و سبوسی که در این نوع نان وجود دارد همواره مورد توجه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار دارد.
وی یادآور شد: انتظار می‌رود با گرایش ذائقه مردم به سمت نان‌های تهیه شده از آرد سبوس‌دار، این شیوه پخت نان مورد استقبال سایر نانوایی‌های فعال در چهارمحال و بختیاری قرار گیرد و به این صورت رویه پخت نان با آرد کامل در استان شکل گیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: هم‌اکنون آرد مورد نیاز این واحد نانوایی به‌صورت غیریارانه‌ای تأمین می‌شود و در صورت استقبال از این نوع نان پخت آن ترویج می‌شود.
وی گفت: با توجه به نیاز و تقاضاهایی که در کارگروه آرد و نان آمده یک کارخانه در شهرستان کیار که جزو بهترین کارخانه‌های چهارمحال و بختیاری در تولید آرد با کیفیت است برای تأمین آرد کامل انتخاب شده است و در صورتی که تقاضاها افزایش یابد کارخانه‌های دیگری نیز در این خصوص فعال می‌شوند.
منزوی تأکید کرد: هم‌اکنون ۹ کارخانه تولید آرد در چهارمحال و بختیاری فعال است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha