به گزارش روابط عمومی استانداری مرکزی؛ جمعی از مدیران رسانههای استان مرکزی عصر جمعه، مصادف با بیست و پنجمین روز از ماه مبارک رمضان در ضیافت افطار میهمان استاندار مرکزی بودند و پیش از آن در نشستی صمیمی با موضوع "رسانه؛ جهاد تبیین، روایت امید و پیشرفت، نقشآفرینی در تحقق فرمان سال" با دکتر مخلصالائمه گفتگو کردند.
استاندار مرکزی در این نشست پس از شنیدن دیدگاههای چند نفر از مدیران رسانه، در سخنانی ضمن آرزوی قبولی طاعات و تبریک سال نو و تقدیر از زحمات همه فعالان رسانهای، به نقش، شأن و رسالت رسانهها در آگاهیبخشی، اعتماد و امیدآفرینی در جامعه اشاره کرد و افزود: در بیش از دو سال گذشته رسانهها به شیوههای مختلف همواره در کنار مدیریت اجرایی استان حضور داشتهاند و هیچ سلیقه و رسانهای را مقابل خود نمیبینم و انگیزه پیشرفت استان در مدیران رسانهها مشهود است.
وی با بیان اینکه تمام تلاش ما بر این بوده که نگاه یکسانی به رسانهها داشته باشیم، گفت: در استانداری مرکزی پولپاشی و فعالیت غیرمشروع رسانهای نداشتهایم و بر فعالیت آزاد رسانهها در چارچوب قانون و اخلاق تأکید داریم.
مخلصالائمه در ادامه با اشاره به برخی مطالبات مطرح شده، اذعان داشت: حجم کارهای عقب افتاده و زمین مانده بسیار زیاد است و از مسائلی که رسانهها منعکس میکنند مطلع هستیم، لکن بازکردن برخی گرههای کهنه و قدیمی، انرژی و فرصت قابل توجهی میطلبد و کماکان برای پیدا کردن راه حل مسائل به کمک رسانهها نیاز داریم.
استاندار مرکزی تصریح کرد: مسأله بر خلاف سؤال مبتنی بر دانسته و علم است و برای رفع موانعِ پیشرفت که آنها را مسأله مینامیم باید راه حلها را درست و بهموقع تشخیص داد و رسانهها میتوانند در این مهم نقشآفرین باشند.
وی با بیان اینکه حدود ۲ سال و نیم از عمر دولت سیزدهم گذشته و فرصتِ زمانی چندانی تا پایان دوره خدمت باقی نمانده است، گفت: سال ۱۴۰۳ برای دستگاههای اجرایی فرصت ویژهای است که بتوانیم کارهای شروع شده و باقی مانده را به ثمر برسانیم.
وی با تقدیر از عملکرد روابط عمومی استانداری مرکزی، ضمن اشاره به تحرک مثبت روابط عمومی دستگاههای اجرایی در سال گذشته، افزود: انتقادات و مطالباتی نسبت به روابط عمومیها و متقابلاً نسبت به رسانهها وجود دارد که معاونت سیاسی استانداری، روابط عمومی و اداره کل ارشاد به عنوان متولیان این حوزه باید مطالبات بهحق را پیگیری کنند و این جلسات مشترک برای گفتگو و هماندیشی تداوم داشته باشد.
استاندار مرکزی ادامه داد: توان و تخصص مدیران در حدود مشخصی است بهویژه در حوزه رسانه که یک کار تخصصی و حرفهای است نمیتوان انتظار زیادی داشت اما باید تراز مدیران استان در حوزه فهم و تعامل رسانهای را بالا ببریم.
مخلصالائمه افزود: برای سال جدید از رسانهها درخواست میکنیم آنها پیشنهاد کنند در این مدت باقیمانده و مبتنی بر واقعیتها چه کارِ ویژهای را میتوانیم در حوزه رسانه و روابط عمومی سازماندهی کنیم.
استاندار مرکزی به فرمان سال اشاره کرد و با تأکید بر استفاده از ظرفیت مردم در مسیر جهش تولید و رشد اقتصادی کشور، گفت: در بحث تحقق فرمان سال، رسانهها باید کمک کنند و در راستای جلب مشارکت مردم وارد میدان شوند.
وی خاطرنشان کرد: فضای استان و گفتمان حاکم باید گفتمان پیشرفت باشد و رسانهها در ترویج این گفتمان نقش بسزایی دارند.
مخلصالائمه به بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب در رابطه با برنامهریزی دشمن در حوزه عفاف و حجاب، تأکید کرد: چالش تحمیلی حجاب برای کشور و خانوادهها جدی است و تقاضا داریم رسانههای استان به ویژه در حوزه ترویجی، تبلیغی و تبیینی به این مهم بپردازند و دستگاههای مسئول را کمک کنند.
در این نشست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار، مدیرکل روابط عمومی استانداری، مدیرکل و معاون فرهنگی و رسانه ارشاد اسلامی، مسئول بسیج رسانه استان، جمعی از مدیران خبرگزاریها، پایگاههای خبری، مطبوعات و رسانههای مکتوب و مدیران دفاتر نمایندگی رسانههای کشوری و اعضای شورای هماهنگی روابط عمومیهای استان حضور داشتند.
ساماندهی روابط عمومیها، رسانهها و بانک اطلاعات خبرنگاران استان، لزوم توجه و تعامل مدیران با رسانهها در راستای پیگیری مطالبات مردم و امیدآفرینی، نقش ویژه رسانهها در جهاد تبیین و تحقق فرمان سال، تشکیل جلسات موضوعی و مسئله محور با رسانهها، لزوم تسریع اداره کل ارشاد در حل مسائل خانه مطبوعات استان، مسائل رسانههای مکتوب و لزوم حمایت دستگاهها از رسانهها، مسائل مربوط به مناطق محروم و برخی موضوعات مدیریت شهری از جمله مهمترین نکات و نطقهنظرات مطرح شده از سوی مدیران رسانه در این جلسه بود.
نظر شما