به گزارش روابط عمومی استانداری کرمانشاه؛ کارگروه نان استان کرمانشاه در راستای ارتقای کیفیت نان و سلامت مردم در نظر دارد تولید نان کامل را پس آموزش خبازان وارد فاز اجرایی کند.
ساماندهی واحد های خبازی بر اساس سرانه جمعیت
همچنین معاون اقتصادی استانداری کرمانشاه در گردهمایی روز ملی گندم گفت: پراکندگی واحد های خبازی بایستی بر اساس سرانه جمعیت هر محله باشد و یک میانگین مناسب در این زمینه وجود داشته باشد.
بصورت مثال محله ای وجود دارد که تعداد نانوایی های آن کمتر از میزان استاندارد است و باید تناسب میان تعداد نانوایی ها با جمعیت هر محله بوجود آید.
وی در ادامه افزود: سرانه جمعیت و تعداد واحد های خبازی در هر محله بدست آمده و بزودی طرح ساماندهی نانوایی ها آغاز می شود.
نظر شما