به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری ایلام جلسه کارگروه آرد و نان در تاریخ دوشنبه ۱۷ اردیهشت به ریاست علی عباس شفیعی فرماندار شهرستان و با حضور باباخانی مدیرکل غله استان و اعضای این کارگروه در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.
شفیعی در این جلسه گفت: بررسی و نظارت مداوم بر نانواییها باید مورد توجه قرار گیرید و اگر واحدی از خبازیها عملکرد مناسب داشت، تشویق شود و اگر غیر از این بود قطعا برخورد لازم صورت گیرد.
وی افزود: از اولویتهای مهم کارگروه ساماندهی آرد و نان این شهرستان در جهت رضایتمندی شهروندان می باشد و همه باید در این راستا تلاش کنند.
شفیعی گفت: سهمیه آرد نانواییها براساس عملکرد و فعالیت روزانه نانواییها و آمار سامانه نانینو تزریق آرد به واحدهای صنفی صورت میگیرد و این اتفاق باعث نظم بیشتر واحدهای نانوایی در ارائه خدمت به مردم خواهد شد.
در ادامه و با توجه به تخلفات صورت گرفته و تعطیلی خودسرانه برخی از نانوایی ها دستور پلمپ ۲واحد خبازی، صادر و یک واحد خبازی و یک واحد صمون پز (صمون نوعی نان عراقی است) هم تشویق شد و تذکرات لازم به بعضی از واحدهایی که رعایت ساعت کار را نکردند داده و با احداث یک واحد نان سنتی بربری نیز موافقت شد.
نظر شما