به گزارش روابط عمومی استاندرای مرکزی؛ فرزاد مخلصالائمه روز پنجشنبه در جمع اصحاب رسانه و ائمه جماعات حاضر در اردوی راویان پیشرفت دانشگاه علوم پزشکی اراک، اظهار کرد: برآورد تعداد طرحهای نیمهتمام کشور در ابتدای دولت سیزدهم بالغ بر ۸۰ هزار مورد بود که اتمام همهی این طرحها تمام بودجهی بیش از ۳۰ سال کشور را میطلبد.
استاندار مرکزی ادامه داد: دستور رئیس جمهور اولویتبندی این طرحها بود چراکه منابع محدود است و طرحهایی که قدمت بیشتری دارند و منفعت بیشتری برای مردم خواهند داشت در اولویت قرار گرفتند.
وی اضافه کرد: طی دو سال گذشته بالغ بر ۵۵۰ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی به استان مرکزی وارد شد و این در حالی است که بودجه استان مرکزی طی سالهای ۹۵ تا ۱۴۰۰ در مجموع ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بوده، یعنی بهطور میانگین سالانه ۵۵۰ میلیارد تومان برای کل حوزه عمرانی استان تخصیص یافته است.
استاندار مرکزی افزود: سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۵ هزار و ۲۴ میلیارد تومان بودجه عمرانی در استان مرکزی هزینه شده است یعنی ۶۰ درصد بیش از مجموع ۶ سال ماقبل آن که البته گزارش سال ۱۴۰۲ هم در حال جمعبندی است و با توجه به اینکه سال مالی هنور تمام نشده است احتمالا در همین حد محقق شده است.
مقام عالی دولت در استان مرکزی با اشاره به پایان دادن به طرحهای سنواتی با عمر ۱۴ تا ۱۷ سال در دو سال گذشته، گفت: طرحهای ناتمام پیشِ چشم مردم رها شده بود اما با تزریق مالی خوبی که انجام شده یکی پس از دیگری در حال پایان هستند و باید با کار بی وقفه، عقب افتادگیها را جبران کنیم.
وی تصریح کرد: در دولت سیزدهم با تزریق بودجه به ابرپروژه بیمارستان ولیعصر (عج) و کار شبانهروزی، بعد از ۱۸ سال این طرح به مراحل پایانی رسیده است.
مخلص الائمه در ادامه با بیان اینکه برقرسانی به بیمارستان ولیعصر پُرسرعتترین، فشردهترین و بزرگترین پروژه مدیریت شهری در اراک بود، گفت: در یک عملیات جهادی ظرف ۴۸ ساعت ۹ کیلومتر کابلکشی در بافت تاریخی و ترافیکی شهر انجام شد.
استانداری مرکزی با اشاره به اینکه پیچیدهترین طرح آبرسانی کشور در تفرش در حال اجرا است، گفت: این طرح بزرگ مشکل آب شهر تفرش و ۴۰ روستا را حل میکند که با توجه به شرایط جغرافیایی خاص منطقه کارِ ویژهای برای این طرح آبرسانی صورت گرفته است.
وی تأکید کرد: نهضت اتمام طرحهای نیمهتمام برنامه جدی دولت است و رئیس جمهور تأکید کردند هیچ اهمیتی ندارد این طرحها به نام چه کسی تمام بشود بلکه مردم باید از منفعت آن بهرهمند شوند.
مقام عالی دولت در استان مرکزی با تقدیر از نقش پُررنگ خیرین در حوزهی سلامت استان، گفت: خیرین در بیمارستان آیت الله خوانساری کار بسیار بزرگی کردند و دولت هم برای تکمیل این بیمارستان اعتباراتی اختصاص داد ولی خیرین محور کار بودند.
مخلصالائمه همچنین با اشاره به اقدامات انجام شده در روستاهای استان، افزود: استان مرکزی استان پهناوری نیست و ۱.۸ درصد از مساحت و جمعیت کشور را دارد ولی رتبهی دوم تعداد اجرای پروژههای دهیاریها و رتبهی اول تعریف پروژههای جدید را در اختیار داریم.
گفتنی است جمعی از اصحاب رسانه و ائمه جماعات اراک، امروز در قالب اردوی راویان پیشرفت از ابرپروژه بیمارستان ولیعصر (عج)، بیمارستان تخصصی و فوقی تخصصی زنان سینا رضایی آشتیانی، پد اورژانس هوایی و بخشی از طرحهای در دست اجرای حوزهی بهداشت و درمان استان بازدید کردند.
نظر شما