جدیت در امور، خستگی ناپذیری و روحیه جهادی ویژگی بارز استاندار جدید آذربایجان شرقی بود و همین ویژگی ها کافی بودند تا امور زمین مانده و خاک خورده در این استان دوباره جان بگیرند و عقب ماندگی ها برطرف شوند.
استاندار آذربایجان شرقی در بدو ورود به تبریز و آذربایجان شرقی، با تأکید بر لزوم همافزایی برای پیشبرد طرحها و برنامههای کاری در استان اعلام کرد که نظام مدیریتی استان باید با سرعت کارها و توسعه را پیش ببرد طوری که کارها نباید حتی ذرهای عقب بیفتد و با همین روحیه وارد عرصه عملیاتی شد و در مدت کم، با جدیتی که از خود نشان داد، در بین مردم، مورد وثوق و اعتماد شد.
وی تاکید و باور داشت که برای حرکت سریع برای توسعه استان نباید منتظر رویداد و یا اتفاق خاصی از تهران بود و اگر مدیری چنین تفکراتی دارد به شدت در مسیر خطاست، چون جای جای آذربایجان شرقی مملو از ظرفیت های گوناگون اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است که می توان با تکیه بر آنها پیشرفت و ترقی منطقه را رقم زد.
از حوزه هایی که پس از حضور در آذربایجان شرقی مورد توجه استاندار جدید قرار گرفت می توان به اتمام طرح های نیمه تمام به ویژه در حوزه راه و بهداشت، توسعه شهرک های صنعتی، تلاش برای تحقق حقوق قانونی استان از معدن مس سونگون، بازدید چندباره از کنارگذر ایلخچی و تاکید بر اتمام این پروژه تا پایان خردادماه سالجاری، تاکید بر نوسازی صنایع، تکمیل قطعه ششم آزاد راه تبریز - ارومیه، تجهیز بیمارستان ها و مراکز درمانی، تسهیل امور ترخیص گمرکی، تعیین تکلیف واحدهایی صنعتی راکد و ضرر ده، پیگیری مصوبات سفرهای رئیس جمهوری به استان، تکمیل پروژه های ورزشی نیمه تمام، توجه به مسائل فرهنگی، تاکید بر فعال شدن ورودی های مرزی و بهبود اقتصاد مرزنشینان، تاکید بر نقش آفرینی بیشتر دانشگاه ها در توسعه همه جانبه استان، توجه به ارتباطات بین المللی و توسعه روابط با کشورهای همسایه، اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری، تاکید بر حضور بانوان در عرصه های مختلف، تلاش بر رفع مشکل قطعی آب تبریز و پیگیری انتقال آب ارس به تبریز تلاش برای تسریع در اجرای عملیات طرح نهضت ملی مسکن اشاره کرد.
مردم آذربایجان شرقی با آمدن رحمتی، امیدوار شدند که طرح های نیمه تمام انباشته از سال های دور تعیین تکلیف خواهند شد و خواسته و مطالبه اصلی آنها از جمله احیا دریاچه ارومیه، آبرسانی از ارس به تبریز و تشکیل شرکت مس سونگون جامه عمل خواهد پوشاند و کمتر کسی به وداع زودهنگام این مدیر انقلابی و جهادی باور داشت.
مالک رحمتی در سال 1361 در شهر مراغه متولد شد، وی از ۱۳ تیر ۱۴۰۲، ریاست سازمان خصوصیسازی و سمت مشاور وزیر امور اقتصاد و دارایی را بر عهده گرفت.
این دهه شصتی جوان و فعال یکی از دانشآموختگان دانشگاه امام صادق (ع) بود و پس از آنکه استاندار آذربایجان شرقی شد مدیریت بحران آبی و خشکی دریاچه ارومیه، توجه به آمایش سرزمین و توسعه متوازن استان را اولویت خود اعلام کرد و به سرانجام رساندن پروژههایی مثل انتقال آب ارس به تبریز و تشکیل شرکت مس آذربایجان را از راهبردهای خود در این سمت عنوان کرد.
مرحوم رحمتی دارای مدرک تحصیلی فوق لیسانس حقوق خصوصی از دانشگاه امام صادق (ع) است، وی همچنین مدرک دکتری حقوق خصوصی از دانشگاه تربیت معلم تهران (خوارزمی) را دارد و دوره تخصصی MBA را هم گذرانده است.
روحش شاد و راهش ادامه دار باشد.
اول بهمن ۱۴۰۲ بود که مالک رحمتی به عنوان استاندار آذربایجان شرقی منصوب شد و از همان ابتدا با جدیت کار خود را شروع کرد و در مدت کوتاه چهار ماهه تصدی این پست، خدمات ارزنده ای از خود به یادگار گذاشت و در این مدت کوتاه با کارهایی که انجام داد در دل مردم برای خود جا باز کرد.
نظر شما