به گزارش روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، سید علی احمدزاده روز یکشنبه به همراه مدیران استانی در بازدید از طرح تامین آب شرب شهرستان باشت با اشاره به تنش آبی روستاهای سادات تکیه، شاه بهرام، بوسنگان، تولچگاه، چالموره، بهره عناب، شاه بهرام، چهار راه گشین و چند روستا در شهرستان باشت، گفت: سال ۱۴۰۱ تصمیم به مطالعه برای پایداری آب شرب باشت گرفتیم و ۳۲۶ میلیارد تومان از محل محرومیت زدایی وزارت نیرو در این خصوص در نظر گرفته شد.
استاندار با اشاره به اینکه ای سی آب این منطقه۲۵۰ است و یکی از بهترین آب های ایران در این منطقه وجود دارد، افزود: دوحلقه چاه حفر شده و دو حلقه چاه هم در حال حفر است و ۹ حلقه چاه دیگر باید حفر و تجهیز و به شبکه آب باشت وصل شود.
وی با اشاره به اینکه مردم در منطقه شوش و خان احمد نیز از برکات این پروژه بهره مند می شوند، گفت: با اجرای این پروژه برای جمعیت ۸۰ هزار نفری و یک دوره ۵۰ ساله مشکل آب شرب شهرستان باشت حل خواهد شد.
وی در خصوص بخش کشاورزی شهرستان باشت گفت: در گذشته اقداماتی در این منطقه صورت گرفت اما نیمه تمام رها شد در حالی که بسیاری از زمین های باشت مستعد هستند و نیاز به شبکه کامل آب کشاورزی دارد که برای بهره مندی زمین های کشاورزی این منطقه نیازمند احداث سد شیو هستیم.
احمدزاده گفت: اعتبار پیش بینی شده سد شیو ۵ هزار میلیارد تومان است که در تلاش هستیم این پروژه برای آبیاری هفت هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان باشت و همچنین اراضی کشاورزی در شهرستان رستم احداث شود که مسئولین به سمت احداث این سد بروند.
استاندار خاطرنشان کرد: سد شیو برای نجات کشاورزی باشت باید احداث شود که در حال حاضر ۳۲۶ میلیارد تومان از وزارت نیرو برای این پروژه پول گرفتیم و ۵۰۰ میلیارد دیگر نیاز است تا کار انجام شود.
وی همچنین در بازدید از جاده پل بریم_باشت_چرام_ دیشموک گفت: این پروژه سال ۱۴۰۱ در چهار کیلومتر آغاز شده و در حال حاضر پیشرفت فیزیکی پروژه ۷۰ درصد است و کار به خوبی در حال انجام است.
استاندار بیان کرد: پروژه برای اینکه به بهره برداری کامل برسد به ۸۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که ۳۰ میلیارد تومان پرداخت شد و در اولویت تخصیص اعتبارات قرار دارد تا در هفته دولت به بهره برداری برسد.
وی اظهار داشت: این پروژه نقش مهمی در تردد مردم در شهرستان های چرام و باشت دارد و باید تلاش و همکاری شود تا در هفته دولت به بهره برداری برسد.
استاندار همچنین در بازدید از فاز اول اجرایی پروژه ساماندهی رودخانه باشت از پل شهید کلانتری تا پل شوش گفت: اعتبار هزینه شده این پروژه ۱۶ میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی، استانی و مسئولیت های اجتماعی نفت است.
احمدزاده بیان کرد: برای تکمیل این پروژه نیازمند یک هزار میلیارد تومان هستیم که سال های متمادی باید این میزان اعتبار اختصاص داده شود تا پروژه کامل به نتیجه برسد و مردم از برکات آن استفاده کنند.
وی یادآور شد: طرح ها و پروژه های عمرانی و اقتصادی در دست اجرا در شهرستان باشت چنانچه تکمیل شوند در ایجاد اشتغال و تولید تحول آفرین خواهند بود.
استاندار با بیان اینکه پروژه های در دست اجرای استان در کانون توجهات دولت قرار گرفته اند، تصریح کرد: تمام پروژه های در دست اجرا و نیمه تمام استان در همه بخش ها برای تکمیل شدن در اولویت قرار گرفته اند تا مردم از مزایای آنها بهره مند شوند.
استانداری کهگیلویه و بویراحمد کفت: تکمیل پروژه های شهرستان باشت به عنوان قطب کشاورزی، می تواند تحول آفرین باشد.
نظر شما