کد خبر 233362
۲۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۷
اقدام به خودکشی در استان البرز سال گذشته کاهشی بود

مدیرکل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری البرز در جلسه کمیته پیشگیری از أقدام به خودکشی از روند کاهشی آمار اقدام به خودکشی و خودکشی منجر به فوت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل استانداری البرز، جلسه کمیته پیشگیری از اقدام به خودکشی استان روز پنجشنبه با حضور کلیه دستگاههای عضو با دبیری اداره کل اجتماعی و فرهنگی استانداری برگزار شد.

در این جلسه کاظمینی مدیرکل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری با اشاره به گزارش دانشگاه علوم پزشکی و پزشکی قانونی استان گفت: طی سال گذشته به دلیل اقدامات انجام شده شاهد روند کاهش آمار اقدام به خودکشی و خودکشی منجر به فوت  هستیم به طوری که طبق آمار، طی دو سال گذشته اقدام به خودکشی ۲۶ درصد و طی سال گذشته آمار منجر به فوت ۶ درصد کاهش داشته است.

وی افزود: از جمله اقدامات مهم اجرا شده طی سال گذشته اجرای طرح نماد در آموزش و پرورش و راه اندازی و تکمیل ۶ مرکز سراج (مراکز مشاوره و مراقبت های سلامت روان) می باشد. افزایش تخت های بیمارستانی جهت بستری افراد در معرض خطر و ایجاد زیرساخت های استان و ارتقاء مراکز مشاوره در دستگاه های استان  از جمله اقدامات مهمی است که انجام شده و همچنین  برگزاری دوره های مهارت کنترل استرس و رفتاری در دستگاه ها و جوامع هدف و پیگیری پرونده های اقدام به خودکشی در دستور کار قرارگرفته است. 

کاظمینی ضمن تشکر از اقدامات دستگاه های اجرایی تأکید کرد: اقدامات بیشتری برای پیشگیری از این آسیب مهم لازم است و از دستگاه ها خواست از پتانسیل های مردمی بخصوص گروه های جهادی مرتبط با موضوع در کنار خودشان بهره مند شوند. 

 مدیرکل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری در انتها تصریح کرد: با توجه به تهیه برنامه های برش استانی در استان البرز ذیل سند ملی کنترل و کاهش خودکشی، کلیه برنامه ها توسط دستگاه ها با قوت پیگیری و اجرا گردد و در ادامه برنامه های حائز اهمیت برای کنترل و کاهش کمیته پیشگیری از اقدام به خودکشی در استان توسط دستگاه اجرایی ذیربط را به شرح ذیل اعلام می شود:
 ۱-برگزاری کارگاه ها در مدارس، دانشگاه ها و جوامع مورد هدف در مورد شناخت نشانه ها و علل خودکشی و چگونگی کمک به افراد در خطر و ارائه آموزش مهارت های زندگی برای افزایش استقلال و توانمندی فردی، ۲-مشاوره و حمایت، ۳-اطلاع رسانی و آگاهی بخشی،  ۴-توسعه سیاست ها و برنامه ها، ۵-ارتباط با دیگران،  ۶-آموزش مهارت های زندگی ، ۷-ایجاد امکان دسترسی به منابع کمکی، ۸-ارزیابی و پیگیری برنامه ها.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha