به گزارش روابط عمومی استانداری گیلان؛ استاندار گیلان روز سه شنبه در این نشست با بیان اینکه مردم استان همیشه در انجام کار خیر پیش قدم هستند، گفت: فرهنگ سازی برای پرداخت زکات علاوه بر تشویق افراد برای انجام این امر واجب، تاثیر معنوی و بلندمدت در جامعه برجای خواهد گذاشت.
اسدالله عباسی با بیان اینکه همیشه زکات بعنوان یک فریضه مورد توجه بوده است، افزود: تقرب به درگاه خداوند متعال و خوشحال کردن نیازمندان از برکات پرداخت زکات است.
وی ادامه داد: برکتی که در پرداخت زکات مال است، باعث افزایش آن می شود و این مهم برخلاف ربا است که موجب کاهش برکت مال می شود.
عباسی همچنین بر ترویج فرهنگ حسنه زکات در سطوح مختلف جامعه با بهره مندی از ظرفیت های رسانه و نیز آموزش و پرورش تاکید کرد.
نماینده ولی فقیه در گیلان نیز در این نشست گفت: ترویج فرهنگ زکات زمینه ساز ارتقای معیشت و سلامت جامعه است.
آیت الله رسول فلاحتی نماینده ولی فقیه در گیلان و رییس شورای زکات استان با اشاره به اینکه ترویج فرهنگ زکات، زمینه ساز ارتقا معیشت و سلامت در جامعه است، گفت: پرداخت زکات مستحبی از سوی مردم گیلان مایه افتخار است.
نماینده ولی فقیه در جهاد کشاورزی و رییس شورای زکات کشور هم در این نشست گفت: نقش روحانیون در ترویج فرهنگ زکات تاثیر گذار است و زکات بستر همدلی و وحدت را در جامعه ارتقا خواهد داد.
حجت الاسلام و المسلمین سید حسن ربانی با اشاره به اینکه زکات فقط به اسلام تعلق ندارد بلکه در همه ادیان الهی به آن توجه شده است، افزود: پرداخت زکات در جامعه به فرهنگ سازی نیاز دارد و رفع کمبودهای اجتماعی با بهرهگیری از زکات امکان پذیر است.
وی اضافه کرد: رییس و اعضای شورای زکات استانها، آمران زکات و فرمانداران نیز باید مردم را در عمل به فریضه واجب زکات تشویق کنند.
دبیر شورای زکات گیلان گفت: از ابتدای امسال تاکنون ، ۷۲ میلیارد تومان زکات از سوی مردم نیکوکار استان پرداخت شد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۵۶ درصد رشد را نشان میدهد.
عباس اهرابی افزود: خرید جهیزیه، درمان، تحصیل دانش آموزان و دانشجویان، آزادی زندانیان جرائم غیرعمد، ساخت، تعمیر و بازسازی مسکن، معیشت و اشتغال نیازمندان از مهمترین اقداماتی که با زکات جمع آوری شده، هزینه شده است.
در پایان این نشست هر یک از اعضای این شورا، نظرها و پیشنهادهای خود را در خصوص ترویج فرهنگ زکات ارائه دادند.
نظر شما