کد خبر 237218
۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۸
طرح تأمین آب اصفهان از منابع جنوب استان، در ۱۲ جبهه کاری در حال اجرا است

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی، میزان پیشرفت دو طرح انتقال آب استان را تشریح کرد و گفت: طرح تأمین آب اصفهان از منابع درون استان در ۱۲ جبهه کاری در حال اجرا است.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، مهران زینلیان امروز دوشنبه در یکصد و چهلمین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان اصفهان با اشاره به طرح انتقال آب از منابع آب جنوب استان اصفهان (طرح آبرسانی شهید رئیسی) گفت: آغاز عملیات اجرایی این پروژه از فروردین ۱۴۰۳ بوده است که حجم آب انتقالی ۲۸۰ میلیون مترمکعب در فاز نخست و به طول ۲۰۱ کیلومتر با انشعابات بوده است.
وی افزود: تعداد مخازن این طرح ۶ مخزن و ۳۰ هزار مترمکعب بوده که سه ایستگاه پمپاژ در آن فعال بوده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان با بیان اینکه عملیات اجرایی این طرح همچنان در حال انجام است، تصریح کرد: تاکنون ۱۴۸ کیلومتر بازگشایی مسیر انجام شده است و قالب‌بندی و بتن‌ریزی ۶ مخزن ۳۰ هزارمترمکعبی در ۱۲ جبهه کاری حفاری و خاک‌برداری قرار دارد.
وی ادامه داد: طرح تأمین آب استان اصفهان از دریای عمان در دو گام، نخست اصفهان تا سیرجان، سیرجان تا سیریک در حال انجام است که فاز نخست در مهرماه ۱۴۰۱ آغاز شده است که حجم آب انتقالی ۷۰ میلیون مترمکعب به طول ۷۸۰ کیلومتر است.
زینلیان اجرای فاز دوم را در بهمن ۱۴۰۲ عنوان کرد و افزود: حجم آب انتقالی، احداث آبگیر و آب‌شیرین‌کن ۲۰۰ میلیون مترمکعب در طول سامانه ۴۳۸ کیلومتری اجرا می‌شود.
وی گفت: اقدامات انجام شده تجمیعی بخش اول و دوم سیریک تا اصفهان را با عملیات ۳۷ پیمانکار اجرایی و در یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر خط انتقال و عملیات اجرایی مخزن ۳۰ هزارمترمکعبی کمشچه و عملیات اجرایی چهار ایستگاه پمپاژ محدوده جنوب اصفهان عنوان کرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان اضافه کرد: مطالعات امکان‌سنجی و مفهومی طرح، مطالعات پایه و تفصیلی سامانه انتقال آب، خطوط انتقال برق شبکه، مطالعات مکان‌یابی و ارزیابی تفصیلی و عملیات نقشه‌برداری و تملیک مسیر خط انتقال از اقدامات مطالعاتی این طرح بوده است.
وی با بیان اینکه حیات زاینده‌رود در حیات اصفهان تأثیر دارد، گفت: اصفهان در سرانه هر نفر در کشور دارای کمبود شدید آب است و باید برنامه‌ریزی منسجمی در این زمینه صورت گیرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha