به گزارش روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، محمد کرمی روز سهشنبه در آیین گرامیداشت روز آمار و برنامهریزی که در سالن جلسات برنامه و بودجه سیستان و بلوچستان برگزار شد، با بیان اینکه بزرگترین معدن منیزیم خاورمیانه با ۱۰۰ درصد خلوص در این استان وجود دارد، تاکید کرد: باید با ساخت کارخانههای فرآوری منیزیم در این منطقه و با استفاده از مزیت مرز این محصول فرآوری و صادر شود.
وی با بیان اینکه افغانستان بالاترین لیتیوم دنیا، معادن نفت، گاز، مس، طلا و از همه مهمتر کشاورزی خوبی دارد، افزود: طرحهای خوبی در سفر اخیر و دیدار با مسئولان این کشور ارائه شد که موجب بازگشت اتباع به کشورشان و توسعه روابط اقتصادی و سرمایهگذاری میشود.
محمد کرمی خاطرنشان کرد: سیستان و بلوچستان با توجه به اطلاعات، آمار و برنامهریزی به قطب پتروشیمی کشور تبدیل میشود.
استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: ۱۰ هزار نفر در استان آموزشهای مقدماتی و تخصصی حوزه اقتصاد دیجیتال را فرا گرفتند که از این میزان تعداد قابل توجهی وارد بازار کار شده و باید از ظرفیت دانشآموزان در کارگروههای مختلف استفاده کرد تا از همین سن به دنبال علایق خود بروند و توانمند پرورش یابند.
وی افزود: اسکله میعانات نفتی و پتروشیمی باید جدا شود چرا که این منطقه در آینده با توجه به اطلاعات، آمار و برنامهریزی به قطب پتروشیمی کشور تبدیل میشود.
استاندار سیستان و بلوچستان مغز متفکر توسعه استان را سازمان برنامه و بودجه دانست و گفت: آمار و برنامهریزی از نکات اساسی و مهم هر جامعهای است و اگر جامعهای برنامهریزی درستی نداشته باشد در همه بخشها دچار مشکل میشود.
وی با بیان اینکه سازمان برنامه و بودجه در تولید منابع و ثروت کشور نقش بسیار مهمی دارد، تصریح کرد: باید آمار مصرف و تولید کشور مشخص باشد تا براساس این آمار و دادهها میزان صادرات و واردات برنامهریزی شود.
به گفته استاندار سیستان و بلوچستان با توجه به ثروت عظیم در این منطقه این استان محرومیت نیست و محرومیت فقط در ذهن برخی از مسئولان است و سازمان برنامه و بودجه در تولید منابع و ثروت کشور نقش بسیار مهمی دارد.
کرمی با اشاره به اینکه سیستان و بلوچستان از نظر منابع و معادن بینظیر است، اظهار کرد: باید از این منابع و ظرفیت خدادادی، بهرهبرداری و تولید ثروت کنیم.
وی خاطرنشان کرد: جامعهای موفق است که اهل تلاش باشد و هیچ جامعهای بدون تلاش به هیچ جا نمیرسد، کاری که با تلاش حل میشود با دعا حل نمیشود و خداوند میفرماید؛ تلاش و کوشش، کسب علم و تفکر که زیرساختهای اقتصاد هستند، عبادت است.
استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: باید با استفاده از مرز و ظرفیتهای کشورهای همسایه، در کنار هم با استعمار کشورهای غربی و مستکبران جهان که درصدد تفرقه بین مسلمانان هستند، مقابله کنیم.
وی با اشاره به حوزه تجارت سیستان و بلوچستان، گفت: در این بخش با حضور کشورهایی مثل چین، پاکستان و افغانستان نشست مشترکی داشتیم و برنامههای خوبی در دست اجرا است.
استاندار سیستان و بلوچستان خبر داد:
استخراج، فرآوری و صادرات سالانه ۱۰ تن طلا از معادن استان در آینده نزدیک
استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به وجود معادن و ظرفیتهای عظیم خدادادی در این استان، گفت: با توجه به برنامهریزیهای صورت گرفته در آینده نزدیک باید سالانه ۱۰ تن طلا استخراج، فرآوری و به کشورهای دیگر صادر شود.
نظر شما