به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی؛ سید محمدرضا طالبی عصر دوشنبه در شورای علمی نخبگان استان خاطرنشان کرد: در اوایل دهه ۸۰ با توجه به دغدغه هایی که مقام معظم رهبری در حوزه های اقتصادی داشتند، دستور صادر دادند برای رونق تولید و سرعت بخشیدن به جنبش نرم افزاری از ظرفیت نخبگان استفاده شود.
وی با تأکید بر اینکه این دستور مقام معظم رهبری، سرمنشأ تشکیل بنیاد نخبگان شد، به سیاست های بنیاد نخبگان اشاره و تصریح کرد: بنیاد نخبگان، تلاشهای زیادی انجام میدهد اما این اقدامات زمانی نمود پیدا میکند که به صورت عملی از ظرفیت نخبگان در حوزههای مختلف استفاده شود.
معاون سیاسی استاندار متذکر شد: انتظار این است که با سیاست گذاری، جذب، هدایت و حمایت های مادی و معنوی مستعدین برتر و نخبگان در جهت توسعه استان در راستای ارتقاء علم، فناوری، هنر، ادب و فرهنگ و توسعه استفاده شود و در میدان عمل شاهد عینیت بخشیدن به طرح های نخبگانی باشیم.
طالبی، بهره گیری از سند راهبردی بنیاد نخبگان کشور را ضروری خواند و تأکید کرد: کار بنیاد نخبگان، احراز جایگاه علمی، فناوری و اقتصادی برتر در منطقه براساس سند چشم انداز کشور در افق ۱۴۰۴ است.
وی ادامه داد: توجه به برنامه ریزی در امور فرهنگی و فرهنگ سازی با ارائه برنامه های تربیتی و برپایی کارگاه های آموزشی، توانمندسازی و مهارت آموزی و همچنین کارآفرینی و اشتغال زایی نخبگانی مورد انتظار است.
معاون استاندار بر برگزاری نشست ها و اجتماعات نخبگانی در استان تأکید کرد و گفت: استعدادهای بسیار ارزنده و مهمی در مناطق محروم استان داریم که بدون شک اگر امکانات و تجهیزات لازم را در اختیار داشته باشند، جزو سرآمدان کشور و جهان خواهند بود.
طالبی خطاب به مدیرکل آموزش و پرورش استان، تصریح کرد: لازم است دانشآموزان مناطق محروم و کم برخوردار استان هم از امکانات آموزشی مناسب برخوردار شوند و استعدادهای آنها کشف گردد.
وی، انجام بازدیدهای تخصصی ویژه نخبگان و برگزاری مراسم نکوداشت سرآمدان منطقه و استان را از اقدامات حمایتی خاص این قشر برشمرد و بر برگزاری اردوهای جهادی نخبگانی با هدف فرهنگ سازی و تزریق تفکر نخبگانی تأکید کرد.
معاون استاندار با تأکید بر پیگیری اعطای تسهیلات به نخبگان، گفت: با توجه به اینکه وظیفه بنیاد نخبگان سیاست گذاری، حمایت و نظارت است، دستگاه های تخصصی مرتبط به ویژه آموزش و پرورش و دانشگاه ها باید همکاری لازم را در زمینه تحقق این اهداف و برنامه های بنیاد نخبگان داشته باشند.
طالبی با اشاره به تلاش های دشمنان برای به زانو درآوردن نظام جمهوری اسلامی، خاطرنشان کرد: در شرایط تحریم، جنگ تحمیلی، تهدیدها و ... ما توانستیم با استفاده از ظرفیت های نخبگانی و با بکارگیری توان دانشمندان و نخبگان در خیلی حوزه ها اعم از هسته ای، بهداشت و درمان، اموزش عالی، سلول های بنیادین، فناوری نانو، دفاعی و ... حائز رتبه های اول در منطقه و برتر جهان شویم.
وی تأکید کرد: توسعه، تعالی و پیشرفت استان خراسان جنوبی، نیازمند بهره گیری از توان علمی نخبگان است.
معاون سیاسی استانداری خراسان جنوبی:
توسعه استان خراسان جنوبی، نیازمند بهره گیری از توان علمی نخبگان است
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی گفت: توسعه استان خراسان جنوبی، نیازمند بهرهگیری از توان علمی نخبگان است.
نظر شما