به گزارش روابط عمومی استانداری مرکزی؛ مهدی زندیهوکیلی روز یکشنبه 27 آبان در شورای اداری شهرستان تفرش، افزود: رئیس جمهوری با انتخاب مدیران ارشد از طیفهای مختلف سیاسی در عمل ثابت کرده که به چیزی جز پیشرفت و توسعه کشور فکر نمیکند.
وی ادامه داد: ما هم که نماینده دولت چهاردهم در استان مرکزی هستیم همین رویه را برای اداره امور استان بکار میگیریم و برای تحقق اهداف دولت از ظرفیت تمامی نخبگان، شایستگان، گروههای مردمی، جوانان و زنان که در لایههای مختلف جامعه فعالیت دارند استفاده میکنیم.
استاندار مرکزی با بیان اینکه شناخت خوبی از ظرفیتها و مشکلات استان دارد، اظهار کرد: تلاشها و پیگیریهای همه افرادی که در گذشته در قامت مدیران دستگاههای اجرایی استان بودند قابل تقدیر است اما باید بپذیریم که بسیاری از استانهایی که از ما عقب بودند نه تنها اکنون به ما رسیدهاند بلکه در برخی بخشها گوی سبقت را از ما ربودهاند.
زندیهوکیلی بیان کرد: اگرچه اقدامات اجرایی تابع شرایط کشور و بودجههای دولتی است اما بخش زیادی از موفقیتها در گرو شناخت از ظرفیتها و توانمندیهای درون استانی است که باید بیش از پیش مورد توجه لایههای مدیریتی استان مرکزی قرار گیرد.
وی اضافه کرد: اگر در کارهای اجرایی تنها به اعتبارات ملی متکی باشیم شاید بتوانیم پنج یا در بهترین شکل ممکن ۱۰ درصد شرایط را بهبود ببخشیم، بنابراین هنر مدیران نهادهای اجرایی استان به خصوص فرمانداران باید شناخت و استفاده حداکثری از توانمندیهای درون استانی باشد تا بتوانیم تحولی واقعی در بخشهای مختلف استان ایجاد کنیم.
استاندار مرکزی ادامه داد: منابع مالی، محدودیتها و فضای کسب و کار برای تمامی استانها وجود دارد اما امروز استانهایی موفق هستند که با اتکا به ظرفیتها و توانمندیهای داخلی خود مسیر توسعه را برنامهریزی کردهاند.
زندیهوکیلی ادامه داد: مهمترین ظرفیت شهرستان تفرش گردشگری، نخبگان، فرهیختگان و نیروی انسانی است و تمام برنامههای توسعهمحور این شهرستان باید بر محور این عوامل مهم برنامهریزی شود.
وی اظهار کرد: کشورهای ژاپن و آلمان بعد از جنگ جهانی دوم به ویرانه تبدیل شدند اما با اتکا به نیروی انسانی توانمند و دلسوز اکنون به ۲ اقتصاد قدرتمند جهان تبدیل شدهاند، بنابراین ظرفیت نیروی انسانی را باید خوب شناخت و در جای خود بکار گرفت.
استاندار مرکزی بیان کرد: هماکنون ۱۰ اقامتگاه بومگردی در شهرستان تفرش وجود دارد که مورد استقبال عموم مردم استان و حتی خارج از استان قرار گرفتهاند، بنابراین این ظرفیت باید به یکی از عوامل توسعه شهرستان تبدیل شوند و متولیان امر نیز باید حمایتهای لازم در راستای گسترش آن را انجام دهند.
زندیهوکیلی با بیان اینکه مقام معظم رهبری به تازگی نسبت به سرمایهگذاری تاکید نمودهاند، گفت: نگاه مدیران به سرمایهگذار نباید یک فرد برون استانی باشد بلکه بسیاری از شهروندان از توانمندیهای مالی خوبی برخوردار هستند و نیاز است آنها را متقاعد کرد که سرمایه خود را به سمت و سوی تولید و کارآفرینی هدایت کنند.
وی تاکید کرد: سرمایه گذاری یکی از الزامات توسعه و رونق اقتصادی و اشتغال زایی در هر کشور و جامعه است، به طوری که ایجاد خلل و مانع در این حوزه بر همه فعالیت.های اقتصادی سایه میاندازد، بنابراین با هر مدیری که کار یک سرمایهگذار را به دلایل مختلف عقب بیندازد برخورد میشود.
نظر شما