کد خبر 121152
۲۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۳
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ دکتر جلال درخشه رئیس مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور در افتتاحیه همایش فرمانداران جدید الانتصاب که صبح امروز در محل وزارت کشور برگزار شد، گفت: آموزشی مورد نظر و توجه است که اثربخشی آن مشهود باشد. بخشی از ابزارهای این اثربخشی برعهده ما است و خدمات لازم و غنی را فراهم کرده و در اختیار فرمانداران قرار می دهیم اما بخش مهم آن توجه ای است که خود فرمانداران باید مبذول دارند.
وی افزود: آموزشی مورد توجه است که این اثربخشی به عینه قابل رویت باشد، یعنی در عملکرد فرمانداران در حوزه کاری شان متجلی شود.
دکتر درخشه تاکید کرد: مهمترین بخش این اثربخشی از توجه فرمانداران، مشارکت فعالانه، همراهی و مطالعه، آنها ناشی می شود.
رئیس مرکز مطالعات راهبردی و آموزش با اشاره به اینکه وزیر کشور مکرراً بر موضوع آموزش تاکید دارند، اظهار کرد: مرکز مطالعات دو مسئولیت اساسی دارد. اول؛ مسئولیت پژوهشی است که نیازهای وزارت کشور را از این حیث انجام می دهد و سعی دارد به صورت مسئله محور پژوهشهای خود را انجام دهد و بنده به عنوان رئیس شورای پژوهش وزارت کشور بر این امر تاکید می کنم که اساسا مسئله محوری مهم خواهد بود و به دنبال پژوهشهای کاربردی هستیم.
وی در همین راستا ادامه داد: مسئولیت دوم مرکز مطالعات راهبردی و آموزش، آموزش است که باید همه اعضای صف و ستاد وزارت کشور در این روند سهیم باشند و آن را پیش ببرند. تا از این طریق بهره وری و اثربخشی این آموزشها در مجموعه ماموریتهای فرمانداران بهینه شود. بنابراین آموزش را باید جدی بگیریم و در مقابل آموزش و علم اندوزی خاضع و فروتن باشیم. همه ما یک سری اطلاعات و دانشهایی داریم اما هیچ وقت نباید در پذیرش دانش و معلومات جدید احساس غنا کنیم.
رئیس شورای پژوهش وزارت کشور تاکید کرد: اگر مسئولیتی که به ما واگذار شده است، را جدی نگیریم دیگران نیز جدی نخواهند گرفت.
دکتر درخشه با اشاره به اینکه خدمت به خلق خدا، خدمت به خدا است، گفت: این مسئولیت فرصتی است که قاعدتاً برای همه مردم مهیا نمی شود و موهبتی الهی است. باید از فرصتها استفاده بهینه ببریم. همانگونه که امام علی(ع) فرمودند فرصتها مانند ابر در حال گذر است پس باید برای بهره گیری بهینه از فرصت های نیکو به پا خیزیم.
وی تاکید کرد: از ویژگی این مسئولیت آنچه مانا خواهد بود خیرات دائمی و همیشگی است. خیرهای مادی محدودیت دارد اما طیفی مانند تقوا، علم، دلجویی و... خیرات نامحدود هستند. در اعمال و مسئولیتها به دنبال غایتها می رویم اما سعی کنیم خیر نامحدود در آنها باشد. پس در تعامل با مردم تا مسئولین و در انجام ماموریتها خیرات نامحدود را در نظر بگیریم.
رئیس مرکز مطالعات راهبردی و آموزش گفت: به گونه ای رفتار کنیم تا حتی اگر نتوانستیم کاری انجام دهیم، حداقل روی گشاده داشته باشیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha