کد خبر 121639
۲۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۹
عقب ماندگی استان کرمان در شاخص های انرژی نسبت به میانگین کشوری

استاندار کرمان گفت: استان کرمان در حوزه گازرسانی به مناطق شهری به میزان 10 درصد و روستایی 35 درصد و آب آشامیدنی به میزان 10 درصد نسبت به شاخص های کشوری عقب مانده است.

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، محمد جواد فدائی در جلسه بررسی مسائل برق و انرژی استان با حضور معاون حقوقی وزیر نیرو و اعضای کمیسیون انرژی مجلس افزود: استان کرمان دارای ظرفیت و پتانسیل های بسیار خوبی در بخش های مختلف صنعتی، معدنی، کشاورزی، انرژی و دیگر حوزه ها است و به ویژه در زمینه انرژی از فرصت بسیار خوبی برای سرمایه گذاری برخوردار می باشد.
وی با اشاره به وضعیت انرژی استان کرمان در دو حوزه آب و گاز تصریح کرد: در بخش کشاورزی باوجود کم آبی شدید، سالیانه حدود 20 هزار میلیارد تومان تولیدات استان است.
وی با تأکید بر عقب ماندگی استان کرمان در برخی از شاخص های توسعه اظهار داشت: در حوزه انرژی متأسفانه در بحث گازرسانی به روستاها به میزان 35 درصد، در بحث گازرسانی شهری 10 درصد و در بحث آب آشامیدنی به میزان 10 درصد از شاخص متوسط کشوری عقب هستیم.
استاندار کرمان با اشاره به جلسه یازدهم مردادماه 97 خود با معاونین وزیر نیرو گفت: یکی از مشکلات بخش انرژی در استان، رعایت نشدن برنامه زمان بندی انجام پروژ ه هاست و باتوجه به اینکه قرار بوده است تا پایان شهریورماه 98 واحد اول نیروگاه سیکل ترکیبی زرند به بهره برداری برسد متأسفانه این اتفاق رخ نداده است.
دکتر فدائی افزود: در ساردوئیه و رمشک به عنوان دو نقطه محروم در استان کرمان، بدلیل مشکلات کمبود برق، سرمایه گذاری صورت نمی گیرد.
*** در سال های آینده حدود دو تا سه هزار مگاوات برق برای توسعه استان کرمان مورد نیاز است
به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان معاون حقوقی، امور مجلس و پشتیبانی وزارت نیرو نیز در این جلسه با اشاره به ظرفیت های استان کرمان برای توسعه گفت: میزان مصرف سالیانه برق در استان کرمان بیش از 2200 مگاوات و در بخش آب نیز سالیانه بیش از شش میلیارد متر مکعب در سطح استان در بخش های مختلف مصرف می شود.
رضا انجم شعاع با تأکید بر تلاش های صورت گرفته در استان کرمان برای حضور بخش خصوصی در حوزه انرژی تصریح کرد: باتوجه به حجم عظیم صنایع معدنی و مصارف مختلف، در سال های آینده حدود دو تا سه هزار مگاوات برق برای توسعه استان مورد نیاز است.
*** برای حمایت از حقوق مردم و سرمایه گذاران با هیچ نهاد و مسئولی تعارف نداریم
رئیس کمیسیون انرژی مجلس و نماینده مردم اندیمشک در خانه ملت نیز در این جلسه با اشاره به مسائل و مشکلات تولیدکنندگان انرژی در کشور گفت: برای حمایت از حقوق مردم و سرمایه گذاران با هیچ نهاد و مسئولی تعارف نداریم و حتی از یکی از مقامات عالی کشور نیز در دادگاه کارکنان دولت شکایت کرده ایم.
فریدون حسنوند با تأکید بر نگاه متفاوت دولت و مجلس در بحث قیمت گذاری در زمینه انرژی افزود: ما معتقد به حمایت از دهک های پایین جامعه و همچنین کم مصرف ها در زمینه انرژی هستیم و معتقدیم باید به شدت با پرمصرف ها برخورد کنیم.
وی تصریح کرد: کمیسون انرژی مجلس شورای اسلامی معتقد به تنظیم خاموشی های برق به گونه ای است که مشکلی برای صنعت اتفاق نیفتد ولی وزارت نیرو هم باید جزئیات مشکلات مصرف برق و انرژی در کشور را با مردم در میان بگذارد.
*** شاهد اضمحلال کامل منابع کشور در بخش انرژی هستیم
به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، رئیس اتاق بازرگانی،صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت بخش انرژی به عنوان پیشران اقتصادی کشور گفت: متأسفانه بخش انرژی باوجود اهمیت بسیار زیاد برای توسعه کشور، دارای مشکل بیشترین اسراف و مصرف است و به نوعی شاهد اضمحلال کامل منابع کشور در بخش انرژی هستیم.
مهدی طبیب زاده با تأکید بر وجود مشکلات برای حضور بخش خصوصی در زمینه انرژی افزود: عدم ثبات قیمت ها، مشکلات و خلأءهای انقلابی و رقابت بخش خصوصی و دولتی بویژه در استان کرمان مشکلاتی برای تولیدکنندگان بوجود آورده است.
به گزارش روابط عمومی استانداری، جلسه بررسی مسائل برق و انرژی استان صبح امروز چهارشنبه 29 خردادماه 98 با حضور استاندار کرمان، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت نیرو، اعضای کمیسیون انرژی مجلس، جمعی از مدیران و فعالان اقتصادی استان در اتاق بازرگانی استان برگزار شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha