به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت کشور، محمدرضا پورمحمدی در مراسم آغاز به کار نخستین مدرسه تابستانی حقوق کودک در تبریز، با بیان اینکه تحقق جامعه متعالی از مسیر آموزش میگذرد، افزود: آموزش حقوق شهروندی یکی از کارهای ارزشمند است که باید به آن اهتمام ویژهای صورت گیرد.
وی با بیان اینکه جامعه ما از نظر آشنایی مردم با حقوق و تکالیف خود، جامعه کمسوادی است، گفت: هرچه مردم نسبت به حقوق و تکالیف خود آشنایی بیشتری داشته باشند از میزان گرفتاریها کاسته خواهد شد.
پورمحمدی با تأکید بر نقش محیط در بروز و ظهور استعدادها و ویژگیهای ذاتی افراد جامعه، خاطرنشان کرد: محیط زندگی افراد باید عاری از ناهنجاریها، بازدارنده از جرایم و تأمینکننده حقوق و سلامت انسانها باشد.
وی افزود: مسئولان، سیاستمداران و معماران محیطهای شهری در شرایط پیچیده کنونی مسئولیت سنگینی بر عهده دارند و باید تلاش کنند که محیط زندگی مانع از شکوفایی استعدادها نباشد.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین به نقش پیشگام آذربایجان و تبریز در عرصه تمدن و حقوق شهروندی اشاره کرد و گفت: ما امروز در تبریز کودکان خیابانی، معتادان متجاهر و متکدیان را نمیبینیم و این امر نشاندهنده سطح بالای آگاهی و معرفت در جامعه ماست که توانسته بسیاری از معضلات را حل کند.
محمود عباسی، دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک نیز در این مراسم گفت: مدرسه تابستانی حقوق کودک از روز ۱۲ شهریور با موضوعات متنوعی همچون بلوغ و رشد کودکان، اصول حمایت از کودکان در مقررات جمهوری اسلامی ایران، کار کودکان و حمایت از آنان در برابر بهرهکشی اقتصادی و دیگر موضوعات حوزه حقوق کودکان، به مدت ۳ روز در تبریز برگزار میشود.
فریبا نظری، مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده نیز به نقش رسانهها و نهادهای آموزشی در آگاهسازی جامعه نسبت به حقوق کودکان اشاره کرد و گفت: اختصاص بخشی از محتوای رسانهای به این موضوع و استفاده از نظرات تخصصی کودکان در این زمینه و همچنین حق برخورداری کودکان از سلامت جسم و روان و تفکر انتقادی در مراکز آموزشی ضروری است.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به مسئولیت سنگین والدین و معلمان در تربیت کودکان، اظهار داشت: آموزش و پرورش در کنار خواندن و نوشتن و آموزشهای علمی، به ارتقای سواد ارتباطی، عاطفی و مهارتهای اجتماعی دانشآموزان نیز توجه داشته باشد.
نظر شما