کد خبر 127626
۱۵ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۱
معین های تخصصی به عرصه توسعه استان وارد می شوند

استاندار کرمان گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، معین های تخصصی جدید به منظور ایجاد توازن در مسیر توسعه استان انتخاب شده و فعال خواهند شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، محمدجواد فدائی امروز در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان افزود: به دنبال ایجاد توازن بین مناطق استان با تعیین معین های اقتصادی بوده ایم که به نظر می رسد در برخی موارد این اتفاق رخ نداده است و با تعیین معین های جدید تخصصی درصدد حل این موضوع هستیم.وی بر تسریع روند سرمایه گذاری در استان کرمان نیز تاکید کرد و ادامه داد: در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان و در راستای بهبود و افزایش فعالیت دفاتر تسهیل گری مقرر شد که پروژه های پیشنهادی در چهار گروه پروژه های استانی دستگاه های اجرایی، پروژه های با اعتبارات ملی، پروژه های خیران و پروژه های بخش خصوصی تفکیک شده و در جلسه آتی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان مطرح شوند.


*** معین های جدیدی وارد استان کرمان می شوند
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان نیز در این جلسه گفت: معین های اقتصادی استان به معین های توسعه تغییر نام پیدا کرده اند و معین های جدیدی را با شکل تخصصی و فعالیتی در استان خواهیم داشت.
جعفر رودری افزود: معین های اقتصادی این استان اجرای 273 پروژه در یک برنامه سه ساله ( سال های 97- 98 و 99) را قبول کرده اند که در این راستا طی سه سال 11 هزار و 700 فرصت شغلی ایجاد خواهند کرد.
وی با اشاره به بررسی و راستی آزمایی 99 پروژه اقتصاد مقاومتی استان کرمان که معادل 34 درصد کل پروژه ها است، گفت: در این بررسی ها مشخص شد که 34 مورد به بهره برداری رسیده که در این زمینه نسبت به هدف گزاری انجام شده جلوتر بوده ایم و 6 مورد نیز متوقف شده است که به دستگاه های مربوطه اعلام شده است.
وی بیان کرد: 59 پروژه نیز در حال انجام بوده است و در حقیقت 96 درصد انطباق در راستی آزمایی پروژه های اقتصاد مقاومتی انجام شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان ادامه داد: سرمایه گذاری پیش بینی شده بنگاه های اقتصادی استان کرمان بالغ بر 90 هزار میلیارد تومان  است که 41 هزار فرصت شغلی را ایجاد می کند.
رودری با اشاره به اینکه تاکنون 8 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری بنگاه های اقتصادی استان کرمان محقق شده است، گفت: این میزان سرمایه گذاری شامل 374 پروژه است و گویای این است که می تواند نقش مثبتی در اقتصاد استان کرمان داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: نقش 193 پروژه مربوط به نقش مسئولیت اجتماعی و معین های اقتصادی است و 210 میلیارد تومان سرمایه گذاری در این زمینه انجام شده است.

*** اعتبار 2.7 میلیارد تومانی برای دفاتر تسهیل گری پیش بینی شده است
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان نیز در این جلسه گفت: امسال بالغ بر دو میلیارد و 700 میلیون تومان اعتبار برای دفاتر تسهیل گری پیش بینی شده است که در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.
زهرا موسی پور تدوین سند توسعه مشارکت محله را از وظایف دفاتر تسهیل گری برشمرد و افزود: دفاتر تسهیل گری باید نیازهای منظقه را تعیین کنند و طبق سند توسعه مشارکت محله نشان دهند طی سه سال آینده چه میزان از نیازهای این محلات حل شده و تا چه میزان به بهبود وضعیت زندگی مردم در این محلات کمک شده است.
وی خاطرنشان کرد: دفاتر تسهیل گری در سال 97 در 10 استان ایجاد شد و این دفاتر در حال حاضر در 22 استان کشور در حال فعالیت هستند.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان با اشاره به اینکه در سال گذشته به 100 درصد اهداف دفاتر برای تمام شماری مناطق و شناسایی ظرفیت های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی محقق شده است، تصریح کرد: یکی از مهمترین کارهای دفاترتسهیل گری، توانمندسازی افراد در محلات است و کمک می کند که افراد دارایی ها و ظرفیت های خود را شناخته و به توسعه منطقه خود کمک کنند.
موسی پور با بیان اینکه در دفاتر تسهیل گری کرمان تاکنون 400 شغل ایجاد شده است که مستندات آنها نیز وجود دارد، گفت: نیاز است که در حوزه مشاغل خرد و خانگی کمک شود تا افرادی که توانمندی دارند، مشغول به کار شوند زیرا این اقدام به کاهش نابرابری ها در مناطق کمک می کند.
بر پایه این خبر، در این جلسه برنامه تحول ساختار نظام اداری نیز تشریح شد و درباره 6 پروژه پیشنهادی این برنامه توضیح داده شدکه تا پایان سال به اتمام خواهند رسید و اعلام شد که تا پایان سال جاری 200 فرایند اصلاح می شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha