کد خبر 128876
۱۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۷
سند توسعه استان ملاک تعریف پروژه ها باشد

استاندار خراسان شمالی گفت: سند توسعه استان با تاکید بر مزیت های نسبی هر منطقه باید ملاک تعریف پروژه ها در طرح هر دهیاری یک پروژه باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ محمد علی شجاعی در نشست با فرمانداران، اظهار داشت: با توجه به شرایط اقتصادی و معیشتی مردم طرح هایی مانند هر دهیاری یک پروژه و هر بخش یک تعاونی از اهمیت خاصی برخوردار است و باید مورد توجه فرمانداران باشد.
 شجاعی با بیان اینکه اتصال بخش خدمات با صنعت استان صفر است و نیازهای صنایع استان از دیگر استان ها تامین می شود، افزود: وجود صنایع بزرگ در استان را قبول دارم اما باید بخش خدمات این صنایع در استان تامین شود که در غیر اینصورت آثاری بر توسعه و پیشرفت استان نخواهد داشت.
وی گفت: تعاونی و بخش خصوصی استان باید پای کار بیایند و دامنه اشتغال استان را توسعه دهند چرا که نرخ بیکاری در استان بالا نیست و نیروی انسانی آماده به کار فراهم است اما ما باید مردم را در قالب تعاونی ها سامان دهیم.
 شجاعی ادامه داد: تکلیف می کنم طرح هر دهیاری یک پروژه در شهرستان ها اجرا شود و تاکید دارم طرح هر بخش یک دهیاری دوباره مورد بررسی قرار گیرد و تعیین تعداد تعاونی ها برای هر بخش متناسب با شاخص جمعیت باشد.
وی تصریح کرد: در گزارش امروز فرمانداران حرفی از مشکلات آنان با پست بانک مطرح نشد و این به آن معناست هنوز وارد کار اجرایی نشده ایم و باید با تاکید بر رعایت کیفیت طرح ها تا دو ماه آینده تکلیف این طرح ها مشخص شود و به مرحله اجرا برسد.
 شجاعی اشاره داشت: تا ۱۵ روز آینده باید تعداد طرح های هر دهیاری یک پروژه جهش داشته باشد و در تعریف طرح ها تنها بر یک مزیت نسبی هر منطقه تمرکز نکنید.
نماینده عالی دولت در خراسان شمالی تاکید کرد: در تعریف پروژه های مربوط به این طرح ها از ارائه پروژه های آسان که تاثیری بر اشتغال و تولید استان ندارد پرهیز کنید و سند توسعه استان با تاکید بر مزیت های نسبی هر منطقه و در ادامه تامین نداشته های استان ملاک کار باشد.
 محمدعلی شجاعی گفت: تیم تسهیلگری متشکل از اتاق بازرگان، اصناف، دانشگاهیان، شرکت های دانش بنیان، بخش خصوصی، بخش تعاونی زیر مجموعه اداره کار و بخش اقتصادی استانداری با شرح وظایف مشخص تشکیل شود و برای اجرای این طرح ها و آموزش های لازم در کنار فرمانداران باشند.
 شجاعی خاطر نشان کرد: بخش فنی و خرفه ای استان باید بیشتر از گذشته فعال شود و فرمانداران برای این بخش تکلیف مشخص کنند.
وی دستور داد: فرمانداران طی یک هفته مزیت های نسبی شهرستان ها را اعلام کنند و ۳ روز بعد از این اعلام، برنامه آموزشی و تسهیلگری تدوین و کار اجرایی آغاز شود تا با تسلط دانایی بر کارها شاهد تجربه موفق در اجرای طرح هر دهیاری یک پروژه و تشکیل تعاونی ها باشیم.
شجاعی تاکید کرد: تشکیل تعاونی ها باید متناسب با مزیت ها و نیازهای منطقه باشد و در تعریف پروژه ها باید میزان سرمایه گذاری و تعداد شغل های ایجاد شده مورد توجه باشد.
وی اشاره داشت: ایجاد اشتغال در بخش صنایع دستی استان ارزان است و فرمانداران باید بازارچه های محلی دائم برای عرضه تولیدات صنایع دستی شهرستان ها فراهم کنند.
 شجاعی خطاب به معاون هماهنگی امور عمرانی خود دستور داد: برای تامین مایحتاج مردم یک طرح تیپ با هدف ایجاد یک مکان در مسیرهای روستایی پرتردد برای عرضه این محصولات تعریف شود و در ادامه فرمانداران محل جانمایی و برآورد ریالی آن را تعیین و اعلام کنند.
فعال شدن شهرداری ها برای ارائه فکر و طرح با هدف ایجاد درآمد از دیگر تاکیدات دکتر شجاعی در این نشست بود و اظهار داشت: با تعریف تعاونی های روستایی، شهرداری ها می توانند طرح های خود را برای اجرا به این تعاونی ها بسپارند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha