به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، فدائی ۳۰ فروردین در نخستین شورای اداری استان در سال 99 گفت: جهش تولید بدان معنی است که محورهای رونق تولید را سرعت ببخشیم و طرحها و برنامهها را در سریعترین زمان ممکن اجرایی کنیم.
استاندار کرمان عنوان کرد: برنامههای عمومی دستگاههای اجرایی در سال جدید تحلیل میشوند و در مواردی که نیاز باشد با هماهنگی دستگاهها اصلاح صورت میگیرد.
وی ادامه داد: اعلام برنامههای دستگاههای اجرایی مرتبط با تحقق شعار "جهش تولید" را در نامهای از ادارات خواستهایم.
استاندار کرمان با بیان اینکه "منظور ما از جهش تولید، سرعت در انجام فعالیتها است"، اضافه کرد: سال گذشته در راستای رونق تولید در شمال استان کرمان 390 طرح راکد و غیرفعال داشتیم که 30 واحد فعال شدند و اگر بخواهیم با همان سرعت فعالیت خود را ادامه دهیم، 13 سال زمان میبرد.
فدائی ادامه داد: جهش تولید بدان معنی است که این 13 سال به سه تا چهار سال کاهش یابد و به محورهای رونق تولید سرعت دهیم.
وی تصریح کرد: موضوع سوم کاری که از واحدهای صنعتی و بنگاههای بزرگ اقتصادی در سال جاری خواستهایم، سرمایهگذاریهای جدید در دو بخش طرحهای داخلی مجموعه و مشارکت با واحدهای کوچک است.
استاندار کرمان در بخش دیگری از سخنان خود به فراز و نشیبهای سال 98 پرداخت و بیان کرد: در 150 هزار هکتار از مراتع جنوب و 12 هزار هکتار از مراتع شرق استان به دلیل هجوم ملخهای صحرایی، مبارزه و سمپاشی صورت گرفت و توانستیم بدون آسیب جدی این مخاطره را پشت سر بگذاریم.
فدائی به تغییر سیاست دولت در یارانه سوخت هم اشاره کرد و گفت: این مسئله موجب سوءاستفاده برخی افراد شد و مشکلاتی را به وجود آورد که با کمترین مخاطرات از آن عبور کردیم.
استاندار کرمان، شهادت سردار قاسم سلیمانی را حادثه ناگوار و غم انگیز سال 98 برشمرد و بیان کرد: شهادت جمعی از هموطنان و همشهریان در تشییع پیکر شهیدان قاسم سلیمانی و حسین پورجعفری در کرمان شوک بزرگی به استان وارد کرد.
فدائی افزود: سیل دی ماه جنوب استان کرمان نیز خسارت 350 میلیارد تومان وارد آورد و در پایان سال نیز با بیماری کرونا ویروس مواجه شدیم.
وی تصریح کرد: از مجموع اتفاقات رخ داده میتوان استنباط کرد که با الطاف الهی و مشارکت مردم و تلاش مدیران توانستیم مشکلات را پشت سر بگذاریم و آسیب جدی به استان وارد نشود.
فدائی اضافه کرد: علیرغم همه این مشکلات و نگرانیها ما موفقیتهای خوبی هم در استان داشتیم و سال گذشته جمعا حدود 3 هزار و 200 پروژه در استان با سرمایهگذاری 26 هزار میلیارد تومان و ایجاد 9 هزار نفر اشتغال مستقیم افتتاح شد.
استاندار کرمان ادامه داد: سال۹۸ به طور متوسط روزانه 71 میلیارد تومان و هر روز 8 پروژه افتتاح و 25 نفر اشتغال مستقیم و 75 نفر غیرمستقیم شغل ایجاد شده است.
استاندار کرمان در ادامه از آمادگی استان برای افتتاح 21 هزار میلیارد تومان پروژه سرمایهگذاری در سال جاری خبر داد.
فدائی گفت: سال گذشته توافق احداث 10 هزار واحد مسکونی برای محرومان را با کمیته امداد و سازمان مدیریت و برنامهریزی داشتیم که 7 هزار واحد آن به بهره برداری رسیده و 3 هزار واحد باقیمانده نیمه اول امسال بهره برداری میشوند.
وی رکوردهای استان کرمان در بخش کشاورزی را یادآور شد و عنوان کرد: کرمان رتبههای اول تولید پسته با 120 هزار تن، تولید خرما با 370 هزار تن، تولید گردو با 19 هزار و 500 تن، تولید کنجد با 11 هزار تن، تولید کُرک با یک هزار تن، تولید محصولات جالیزی با یک میلیون تن و تولید آرتیمیا با 3 هزار تن را در کشور دارد.
استاندار کرمان خاطرنشان کرد: در بخش اشتغال نیز 37 هزار و 727 شغل در سال 98 در استان کرمان ایجاد شد که 23 درصد اضافه بر تعهد استان است.
دکتر فدائی اضافه کرد: 2700 نفر قرارداد کارورزی در استان تنظیم شد و 4 میلیارد تومان دولت برای کمک هزینه آموزشی آنها پرداخت.
استاندار کرمان، پرداخت 202 میلیارد تومان تسهیلات 4 درصد به 6 هزار و 600 نفر در بخش مشاغل خرد و خانگی را ذکر کرد و گفت: 803 میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید نیز طی سل 98 به 24 طرح پرداخت شده است.
دکتر فدائی اظهار داشت: منابع بانکی در اختیار استان در سال گذشته 38 هزار میلیارد تومان بود که 32 هزار و 600 میلیارد تومان مصارف در بانکها داشتیم.
استاندار کرمان در جلسه شورای اداری استان جهش تولید و عمل به منویات مقام معظم رهبری، سرمایه گذاری در طرحهای متوسط و خرد توسط صنایع بزرگ و تدوین برنامه سالیانه در تمامی دستگاههای اجرایی با اولویت های توسعه متوازن در استان را از برنامه های مهم استانداری کرمان در سال جدید عنوان کرد.
نظر شما