وی افزود : شیوه کشت سنتی محصولات تأثیر زیادی بر کاهش بهره وری و بازدهی این بخش دارد، از اینرو استفاده از شیوه های جدید کشت مبتنی بر علم و مکانیزه کردن مزارع جهت رفع این مشکل راهکاری اساسی محسوب می شود.
تنهایی، توجه به بحران های زیست محیطی و تلاش در جهت کاهش آلودگی های شهری و روستایی را مستلزم توجه علمی و مطالعات هر چه بیشتر در حوزه کشاورزی دانست.
وی با اشاره به تاکید استاندار گیلان مبنی بر ارتقاء ضریب مکانیزاسیون کشاورزی در گیلان ، گفت: باید با نگاهی توسعه محور ، بهره گیری از نتایج مطالعات علمی و نیز استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان برای تحقق این هدف تلاش کنیم.
گفتنی است در جریان این بازدید شماری از بانوان کارآفرین و خیران استان نیز حضور داشتند و آمادگی خود را برای سرمایه گذاری و بازسازی ساختمان ها ، راه اندازی سوله ها و زمین های کشاورزی بلااستفاده مجموعه 50هکتاری این هنرستان کشاورزی اعلام کردند.
مدیر این هنرستان کشاورزی نیز طرح و برنامه های پیشنهادی در ارتباط با پایانه گل و گیاه در جاده اصلی سراوان به فومن ،گلخانه گیاهان زینتی و دارویی ، راه اندازی دستگاه های خشک کن میوه و گیاهان دارویی ، بسته بندی محصولات کشاورزی ، آموزشگاه های بیولوژیک و ... را بیان کرد.
نظر شما