کد خبر 137380
۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۲
رییس جمعیت هلال احمر: 112 محموله بین المللی در زمینه کرونا وارد ایران شد/ آقامحمدی: كشور در شرايط جهش اقتصادي قرار گرفته است

رییس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در نشست کارگروه ارزیابی فرصتهای مدیریت کرونا در وزارت کشور، از کمک 880 میلیارد ریالی مردم برای خرید تجهیزات و اقلام موردنیاز بیمارستانها و مراکز درمانی در حوزه کرونا خبر داد و گفت که در دو ماه اخیر 112 محموله کمک بین المللی نیز در این زمینه دریافت شده است.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني وزارت كشور، دكتر «كريم همتي» امروز یکشنبه در هشتمین نشست اكارگروه ارزيابي فرصت هاي مدیریت بیماری كرونا كه در سالن پيامبر اعظم(ص) وزارت كشور برگزار شد، افزود:جمعیت هلال احمر از همان روز هاي نخست شیوع كرونا در كشور برای مديريت اين بيماري فراگير فعالانه تلاش کرده و در این زمینه پیشگام است.

وی افزود: در حال حاضر ما نيازمند حمايت هاي جدي از سوي دولت و نهادهاي مردمي جهت خدمات رساني بهتر و آمادگي بيشتر در مقابله با بلايا و حوادث هستيم. 

همتی در این زمینه از تلاشهای جمعیت هلال احمر برای آموزش همگانی مردم خبر داد و اظهارداشت: : هلال احمر از اولين روزهايي كه كرونا در كشور شیوع یافت، آموزش همگاني را به صورت جدي شروع كرد به گونه ای که تا امروز حدود 70 ميليون نفر از آموزشهای مجازی این نهاد در کشور استفاده کرده اند. 

وی افزود: با همكاري سازمان نظام پزشكي كشور تاکنون براي بيش از يك ميليون و 350 هزار نفر نیز گواهی آموزشهای آنلاین صادر کرده ایم.

همتی با اشاره به اينكه جمعيت هلال احمر در كنار وزارت بهداشت و ساير اركان ستاد مديريت بحران، بحث غربالگري ورود و خروجي شهر را انجام داد، گفت: در این فرایند حدود 21 ميليون نفر و بيش از 7 ميليون خودرو مورد غربالگري قرار گرفته و از اين تعداد 14 هزار نفر به مراكز بهداشتي و درماني معرفي شدند.

رییس جمعیت هلال احمر يكي از اقدامات مهم این نهاد را در حوزه کرونا ایجاد نقاهتگاهها عنوان کرد و گفت که  این نهاد حدود 10 هزار تخت نقاهتگاهي را راه اندازی کرد که دراین میان،  بيش از 1600 تخت را در استان ها فعال كرديم.

وي تصريح كرد: جمعيت هلال احمر همچنین توانست براي 44 موسسه خيريه به عنوان واسط بين جمعيت و مردم نيازمند مجوز فعالیت صادر كند و با اين مجوزها كمك هاي مردمي جمع آوري شده در اختيار افراد نيازمند قرار گرفت.

همتی خاطرنشان کرد: در مجموع  تاکنون بيش از 530 ميليارد ريال كمك هاي غير نقدي و حدود 350 ميليارد ريال كمك هاي نقدي افراد خیر و نیکوکار در حوزه کرونا توسط هلال احمر جمع آوري شد.ه است. 

رئيس سازمان جمعيت هلال و احمر در خصوص حمايت هاي بين المللي هم گفت: با رايزني در سطح بين المللي،  توانستیم112 محموله خارجی را وارد كشور كنيم كه 70 محموله از مقصد چين بود و همه اقلام و تجهیزات یادشده  با سازوكار ستاد مركزي كرونا در میان مراکز درمانی توزيع شد.

وي افزود: 300 هزار بسته غذايي نیز در اختیار افراد نيازمند كه تحت پوشش هیچ نهادی نبودند؛ قرار داده شد و براي بيماران خاص مثل سرطاني هم 500 هزار نفر را تحت پوشش خدمات بهداشتي قرار داديم.

رئيس سازمان جمعيت هلال و احمر تهیه و توزیع بيش از 50 هزار ماسك، بیش از چهار هزار شيلد محافظ صورت و بیش از 10 هزار لیتر مواد ضد عفوني كننده را از دیگر اقدامات این نهاد در زمینه کنترل بیماری کرونا بیان کرد.

وضعيت انبارهاي امدادي از ديگر موضوعاتي بود كه رئيس سازمان جمعيت هلال احمر به آن اشاره کرد.   همتی  گفت: بروز حوادث پي در پي در كشور باعث خالي شدن انبارهايمان شده است. 

وي افزود: موجودي انبارهایي كه از حيث 16 قلم امدادي براي هر بحراني نياز است بايد معادل مصرف دو درصد جمعيت آن منطقه باشد اما در برخی مناطق كشور اين عدد كمتر از يك دهم درصد است.

رئيس جمعیت هلال و احمر تصریح کرد: در نشستی که امروز با سازمان برنامه و بودجه داشتیم قرار شد در اولين فرصت، كمك اضطراري در اختیار این جمعیت قرار گیرد.

وی گفت: برای شارژ انبارها و تجهيزات هلال احمر به مبلغي حدود 1900 ميليارد تومان نياز داريم.

همتی در باره راه اندازی خانه هاي هلال در شهرها و روستاها گفت:  به منظور هدایت و بهره گیری از کمکهای مردمی در حوادث و بحرانها، حدودا در 40 هزار نقطه روستايي نياز به برپايي خانه هاي هلال داريم.

وی افزود: تاکنون اقدامات اولیه برای راه اندازی حدود 1300 خانه هلال در سطح کشور انجام شده است. 

رییس جمعیت هلال احمر یادآور شد: برنامه اين است كه خانه هاي هلال را با محوریت داوطلبان جمعيت هلال احمر و امدادگران پيگيري كنيم تا از ظرفیتهای مردمی برای حل بحرانها در مناطق مختلف استفاده کنند.

آقامحمدی: كشور در شرايط جهش اقتصادي قرار گرفته است.

دكتر علي آقا محمدي رئیس کارگروه ارزیابی فرصتهای مدیریت بیماری کرونا و دبیر هیات عالی نظارت بر سیاستهای کلی نظام تاکید کرد: هلال احمر بايد همواره فعال باشد و بتواند در زمان حادثه از افراد و مردم آسيب ديده حمايت كند.

دكتر آقا محمدي در این زمینه بر اهمیت آموزش عمومي مردم تاکید کرد و اظهار داشت:  هلال احمر باید از طریق شبکه‌های آنلاین، نسبت به ارایه آموزش‌ها به مردم در زمینه امدادرسانی در مواقع بحران اقدام کند تا از این ظرفیت گسترده بتوان در شرایط مناسب استفاده کرد.

موضوع افزايش سالمندان در كشور از ديگر مسائلي بود كه دكتر آقا محمدي به آن اشاره کرد. وی گفت: آمار سالمندان در کشور رو به رشد است و باید همه نهادها از  جمله هلال احمر برای این جمعیت برنامه ریزی های مناسبی داشته باشند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین با اشاره به نقش حساس رسانه ها در اطلاع رساني عمومي گفت: هلال احمر باید برای استفاده از ظرفیت رسانه ها در امر آموزش عمومی برنامه ریزی کند.

آقامحمدی با تاكيد بر اينكه امروز ديگر نمي توان مساله سلامت را جدا از معيشت ديد، گفت: كرونا اين درس را به ما داد كه سلامت و اقتصاد بايد در كنار هم ديگر ديده شود.

دكتر آقا محمدي در بخش ديگري از سخنانش، بهره برداری از پنجره واحد كسب وكار ، ورود بیش از 50 میلیون دارندگان سهام عدالت به بورس و تاسيس دادگاههاي تجاري را در روزهای اخیر از اقدامات ارزشمندی دانست  که بر رونق و توسعه اقتصادی کشور نقش موثری خواهد گذاشت.

دكتر آقا محمدي همچنين به جهش هاي صورت گرفته در حوزه پتروشيمي، آي تي و حتي خودروسازي در دوران پساکرونا در ایران اشاره كرد و گفت: هدف گذاري جديد خودروسازها بر توليد يك ميليون و دويست هزار خودرو در سال جاری است که نسبت به سال گذشته بیش از 500 هزار دستگاه افزایش نشان می دهد.

​وی ابراز امیدواری کرد: بهره گیری از فرصتهای مدیریت کرونا به بهبود شرایط اقتصادی و توسعه کشور در ابعاد مختلف کمک کند و موجب تسهیل و تسریع در فعالیتهای اقتصادی در جامعه شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha