به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، جلسه مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی با محوریت شهرستان زاوه در محل دفتر استاندار برگزار شد.
در این جلسه نماینده حوزه انتخابیه تربت حیدریه، مهولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی در سخنان کوتاهی ضمن ارائه گزارشی در خصوص تلاشهای انجام شده برای احداث شهرک صنعتی در شهرستان زاوه گفت: با توجه به اینکه ظرفیت مناسبی برای اجرا و پیشبرد طرحهای اقتصادی در شهرستان زاوه فراهم است، لذا لزوم ایجاد یک شهرک صنعتی هم احساس میشود.
محسن زنگنه، افزود: مردم شهرستان، از کارخانجاتی در حد و اندازه شرکت سیمان زاوه انتظاراتی دارند که با برنامهریزی میتوان به آنها جامعه عمل پوشاند.
دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی در ادامه این جلسه با اشاره به شرکت سیمان زاوه به عنوان معین اقتصاد مقاومتی شهرستان زاوه گفت: بر اساس آمار و اطلاعات نهاد اقتصادی مقاومتی، این شرکت برای سال 99 تعداد 6 پروژه قابل قبول از جمله احداث گلخانه و پایانه بار در دست اقدام دارد که این پروژهها تاکنون بین صفر تا 30 درصد پیشرفت فیزیکی داشتهاند.
علیاکبر لبافی اضافه کرد: با توجه به سبقه شرکت سیمان زاوه، اگر موانع از سر راه این شرکت برداشته شود قدرت ایجاد تحول قابل توجهی را در شهرستان زاوه خواهد داشت.
مدیرعامل کارخانه سیمان زاوه به عنوان معین اقتصاد مقاومتی این شهرستان ضمن اشاره به آخرین اقدامات انجام شده در حوزههای پایانه حمل بار و گلخانه خاطرنشان کرد: تعدادی از روستائیان برای احداث گلخانه به ما مراجه کردهاند که طرحهای لازم در این زمینه تدوین و در اختیار آنها قرار داده شده است هر چند که زمینهای منطقه مشکلاتی دارد که باید برطرف شوند.
محمدرضا توکلیزاده در این جلسه از برنامههای خود در حوزه شیلات و زعفران نیز سخن گفت و افزود: باید برای مدت زمان و تاریخ اعتبار استعلامات گوناگون فکری بشود چون تا استعلام آخر دریافت شود، مدت زمان استعلام ابتدای امر باطل و منقضی شده است.
جلسه مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی با حضور استاندار برگزار و آخرین وضعیت اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی در شهرستان زاوه مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
نظر شما