کد خبر 141581
۱۵ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۳

به گزارش پايگاه اطلاع رساني وزارت كشور، دکتر علي آقا محمدي دبیر هیات عالی نظارت بر سیاستهای کلی نظام و رییس کارگروه ارزیابی رسانه ای مدیریت بیماری کرونا، امروز  شنبه در  چهاردهمين نشست اين كميته كه با حضور اعضا در محل وزارت كشور برگزار شد با اشاره به اينكه استارتاپ ها فرصت بزرگي در اقتصادهاي امروز است؛گفت: در اين عرصه نيازمند كار حرفه اي و تخصصي هستيم.
آقا محمدي تصريح كرد: استارتاپ ها مي توانند به كمك صنعت و تجارت بيايند و بايد در كشور كاري كنيم كه نخبگان اين حوزه با توليد كنندگان و كارآفرينان در تعامل مستمر و مداوم باشند.
رئيس كارگروه ارزيابي فرصت هاي كرونا با تاكيد بر اينكه بايد اول تقاضاي دانش را سنجش كنيم و بعد متناسب با تقاضا اقدام به سرمايه گذاري كنيم؛گفت: بايد در وهله اول مشخص كنيم كه در چه حوزه هايي نياز فوري به دانش استارتاپي داريم و با تشخيص درست نيازها، اقدام به سرمايه گذاري در اين حوزه ها كنيم.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام اضافه كرد: يكي از زمينه هاي موثر در سرمايه گذاري، هوش مصنوعي است كه در كل دنيا روي اين حوزه سرمايه گذاري هاي كلان شده است.
آقا محمدي گفت: در دنيا كلاس هاي فشرده هشت ماه براي آموزش هوش مصنوعي گذاشته شده و افراد با ورود به اين كلاس ها آموزش هاي لازم را مي بيند.
وي افزود: بعد از اين دوره هشت ماه، افراد ديگر به تناسب تخصص و علاقه مندي شان وارد حوزه هاي اين دانش نوين مي شوند و نياز است امروز در كشور يك چنين روندي طي شود.
دبیر هیات عالی نظارت بر سیاستهای کلی نظام  با اشاره به اينكه پيشرفت و توسعه در تقسيم كار درست است؛ گفت: بر فرض مثال شركت ديجي كالا در حوزه انواع مختلفي از كالاها فعاليت دارد. اگر اين شركت صفر تا صد كار را از خريد تا حمل و تحويل به مشتري خودش انجام دهد؛ در آن صورت با بن بست مواجه خواهد شد.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام در اين خصوص گفت: موفقيت در تقسيم كار درست است، بايد خريد از تاجر و حمل با  اسنپ و تبسي صورت گيرد تا همگي در يك فرايند درگير شده و سود ببرند.
آقا محمدي تاكيد كرد: بهره وري در گرو همين تقسيم كار درست است و بايد اين روند در كشور شتاب گيرد.
وی در بخش ديگري از صحبت هايش با اشاره به اهميت دانش در عصر جديد گفت: رشد و توسعه منوط به همگرايي و هماهنگي قشر نخبه و كار آفرين و به قول امروزي استارتاپ ها با توليد كنندگان است. به اين شكل كه ايده استارتاپي توسط توليد كننده و صاحب توليد اجرايي گردد.
آقامحمدی در پايان به موضوع اموزش مجازي در كشور اشاره كرد و گفت: اموزش مجازي واقعيت امروز آموزش است و بايد به رشد و توسعه اين نوع آموزش در كشور كمك كرد.
رییس کارگروه ارزیابی رسانه ای فرصت های بیماری کرونا خاطر نشان كرد: والدين دانشآموزان هم بايد با اين نوع آموزش كنار بيايند و اساسا ياد بگيرند و ياد دهند تا به کودکانشان در استفاده درست از اين نوع آموزش كمك كنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha