به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت کشور، ششمین جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان در سال 99 به ریاست محمدجواد فدائی استاندار کرمان و با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار و سایر اعضا در محل سالن شهید مرتضوی استانداری برگزار و از سند آمایش استان کرمان ۱۴۱۴ _ ۱۳۹۹ رونمایی شد.
استاندار کرمان عنوان کرد: سند آمایش استان افزایش بهرهوری و دستیابی به صنایع و تکنولوژیهای برتر و قرار گرفتن در مسیر توسعه مبتنی بر دانش را در پی خواهد داشت.
محمدجواد فدائی با بیان اینکه اعتبارات عمرانی پارسال استان ۱۰۰ درصد جذب شده است، خاطرنشان کرد: دستگاههای اجرایی امسال نیز باید برای جذب اعتبارات خود تلاش کنند.
جعفر رودری رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان، سند آمایش را نقشه راه بلند مدت توسعه استان دانست و عنوان کرد: جهتگیری توسعه هر یک از بخشها و مناطق استان در این سند نشان داده شده است.
وی تمرکز سند آمایش استان را بر حوزه آب و فعالیتهایی که بر جمعیت و سکونتگاه باید برقرار باشد، بیان کرد. رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان در ادامه دستور کار جلسه ابراز داشت: بودجه سال 98 با توجه به اینکه تا پایان شهریور فرصت جذب را داشتیم، تقریبا 100 درصد کل منابع اعتبارات عمرانی به شکل اسناد خزانه و اعتبارات نقدی جذب شد.
وی ادامه داد: برای امسال در بخش هزینهای 618 میلیارد تومان ابلاغی داشتیم که 316 میلیارد تومان آن تخصیص داده شده است.
رودری با بیان اینکه 'مشکل ما در کسری اعتبارات است' اضافه کرد: در اعتبارات هزینهای دستگاهها 50 درصد افزایش را در راستای کمک به کارمندان و کمک معیشتی در احکام اعمال کردهاند، اما بار آن تامین نشده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان بیان داشت: در حال حاضر برای کسری اعتبارات از راهکار فروش اموال مازاد دستگاهها و همچنین توافق صورت گرفته میان سازمان برنامه و بودجه و مالیاتی از محل مازاد درآمد امیدواریم که بتوانیم اعتبار لازم را محقق کنیم.
وی ابراز داشت: در حوزه اعتبارات تملک دارایی، یک هزار و 701 میلیارد تومان ابلاغی استان بوده که 438 میلیارد تومان آن معادل 28 درصد تخصیص یافته است. رودری گفت: درصد نقدیگی امسال وضعیت بهتری به سال قبل دارد.
** محمدرضا پورابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: روند بسیار صعودی به واسطه عدم نظارت، تغییرات نرخ ارز و غیره در قیمت مصالح و کالاها داریم که به دغدغه جدی پیمانکاران تبدیل شده است.
وی اضافه کرد: شناور بودن قیمتها عملا امکان اجرای پروژهها را لغو کرده و این معضل هم کشوری است، استان درخواستی از سازمان برنامه و بودجه داشته باشد برای تغییر در فهرست بها که قرادادها براساس قیمت روز تعیین شوند. پورابراهیمی تصریح کرد: گزارشهایی داریم که پیمانکاران در حال لغو قراردادها به دلیل قیمتها هستند.
** حاجیزاده مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمان نیز بیان داشت: با تعداد زیادی درخواست خاتمه پیمان مواجه هستیم، قیمتهای پیشنهادی هم به شدت بالا میرود و عدم ثبات در قیمتها مشکلساز شده است.
نظر شما