کد خبر 142728
۱۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۲
اختیارات ستاد استانی مقابله با کرونا افزایش یابد

احمد حسین زادگان، گفت: اختیارات ستاد استانی مقابله با کرونا از سوی ستاد ملی مقابله باید افزایش یابد تا ستاد های استانی، قدرت مانور بیشتری در تصمیم‌گیری‌ها داشته باشند. ‎


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، احمد حسین زادگان، استاندار مازندران در جلسه ستاد مقابله با کرونا مازندران که سخنگوی وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به ضرورت هماهنگی دستگاه های اجرایی برای مقابله با ویروس کرونا، افزود: مازندران نیازمند توجه ویژه دولت است چراکه به دلیل جمعیت شناوری که به این استان سفر می کنند، خطر بیشتری در خصوص شیوع ویروس کرونا متوجه آن است.

استاندار مازندران به قدرت مانور، سیال بودن و غیر محاسبه بودن کرونا اشاره کرد و با بیان این که اقدامات خوبی برای اطلاع رسانی و افزایش آگاهی مردم در استان صورت گرفته است، اظهار داشت: بهره گیری از فضای مجازی، تبلیغات محیطی و رسانه ها از مهم ترین اقدامات این استان در مقابله با شیوع ویروس کرونا در راستای آگاهسازی مردم بوده است.

حسین زادگان با بیان اینکه هرگونه عادی انگاری نسبت به ویروس کرونا می تواند این رفتار را در جامعه گسترش دهد و به همان ترتیب خیز آسیب های ناشی از کرونا نیز افزایش پیدا کند، تصریح کرد: نگران پس از ماه صفر هستیم که مردم با عادی انگاری کرونا دوباره مراسم عروسی را بر پا کنند، انتظار می رود از هم اکنون تصمیات لازم برای شرایط پیش رو اتخاذ شود.

استاندار مازندران گفت : اختیارات ستاد استانی مقابله با کرونا از سوی ستاد ملی مقابله باید افزایش یابد تا آنها قدرت مانور بیشتری در تصمیم‌گیری‌ها داشته باشند.

او افزود : اگرچه اختیاراتی برای برقراری محدودیت ها از سوی ستاد ملی به استان ها تفویض شده است، ولی این تصمیم نیز باید پس از تایید وزارت کشور و وزارت بهداشت اجرایی شود که به نظر می رسد با این رویه پیشنهادات استانی به تایید نخواهد رسید.

رییس ستاد مقابله با کرونای مازندران گفت : تمام تصمیمات ستاد استانی مقابله با کرونا برای ایجاد محدودیت ها با نظر و مشورت دانشگاه های علوم پزشکی و بخش بهداشت و درمان در استان ها اتخاذ می شود و باید اختیارات ما در تصمیم گیری ها افزایش یابد.

وی افزود : به هر حال در داخل استان ها برخی اوقات نیاز است تا تصمیم گیری آنی در ستاد مقابله با کرونا اتخاذ شود و با تفویض اختیار فعلی یک هفته ای برای برخی تصمیم گیری ها در ستاد استانی آن هم با تایید وزارت کشور و وزارت بهداشت ، نتایج مورد نظر به دست نخواهد آمد. استاندار مازندران متذکر شد که ما نیز در استان برخی از اختیارات از جمله نظارت مستمر به شرایط کرونایی مناطق را معاونان و فرمانداران تفویض کردیم تا مهار این بیماری با مدیریت مناسب تر انجام شود.

حسین زادگان به عدم رعایت پروتکل های بهداشتی در بین صنوف و بازاریان اشاره کرد و گفت: باید سطح حساسیت ها نسبت به خطرپذیری ویروس کرونا در بین مردم با تشدید نظارت ها و حتی برخورد قانونی با واحدهای متخلف بهداشتی افزایش یابد.

حسین زادگان موفقیت نسبی مازندران در کنترل شیوع ویروس کرونا را ناشی از تلاش همه جانبه و همراهی و همکاری مدیران دستگاههای اجرایی ، کادر درمانی ، خیرین و سایر نیروهای داخل استانی دانست و اظهار داشت: این هماهنگی و همکاری ها همچنان ادامه دارد و برای افزایش حساسیت در مردم برای افزایش استفاده از ماسک نیز برنامه ریزی برای انجام کارهای فرهنگی و ایجاد حساسیت در مردم از طریق رسانه ها و با مدیریت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در دست اجراست.

استاندار مازندران به فعالیت آموزش و پرورش در استان اشاره کرد و گفت : بر اساس آمار به طور میانگین حدود ۱۷ درصد از دانش آموزان مازندرانی حضور فیزیکی در مدرسه دارند و این آمار در شهرستان های با جمعیت بالا کمتر است.

وی افزود : در حال حاضر تردد حدود ۴۰ هزار معلم استان برای حضور در مدارس آن هم جهت آموزش کمتر از ۱۰ درصد دانش آموزانی که هر روز در بعضی از مدارس حاضر می شوند ، توجیه پذیر نیست و به نظر می رسد با توجه به وجود زیرساخت های آموزش مجازی و فعالیت شبکه آموزش باید در این زمینه تصمیم گیری به استان ها واگذار شود.

وی به فعالیت آموزش و پرورش در استان اشاره کرد و اظهار داشت: بر اساس آمار به طور میانگین حدود 17 درصد از دانش آموزان مازندرانی حضور فیزیکی در مدرسه دارند و البته این آمار در شهرستان های با جمعیت بالا کمتر است.

وی اعلام کرد: دولت در این مدت بیش از 300میلیارد تومان به استان مازندران کمک کرده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha