کد خبر 144469
۲۷ آبان ۱۳۹۹ - ۲۲:۰۰
طرح جدید محدودیت ها تا مهار کامل بیماری کرونا ادامه خواهد داشت

قاسمی دبیر کمیته انتظامی، اجتماعی ستاد ملی کرونا با اشاره به اینکه هدف از اجرای این طرح، سلامت مردم است، گفت: امروز با بیماری همه گیری مواجه هستیم و برای همین راههای تهاجمی برای مقابله با این بیماری در پیش گرفته ایم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، حسین قاسمی دبیر کمیته انتظامی، اجتماعی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا با تشریح اینکه طرح هوشمند مقابله با کرونا از اول آذر با هدف قطع زنجیره این بیماری اجرایی می‌شود؛ گفت: طرح مدیریت هوشمند محدودیت ها یکی از حلقه های هفت گانه سیاست راهبردی است که ستاد ملی بر اساس نظرات تخصصی وزارت بهداشت تهیه کرده است.
قاسمی گفت: در این طرح هوشمند، تشدید پروتکل ها و نظارت ها، تست گسترده و هدفمند، بیماریابی فعال ارتقای آموزش و اطلاع رسانی، حفاظت از گروههای آسیب پذیر، تعیین محدودیت‌ها و  تقویت درمان سرپایی از موارد این طرح است.
دبیر کمیته انتظامی و امنیتی ستاد ملی کرونا بیان کرد: با توجه به اینکه  بیماری مزمن شده  است، طرح بلند مدت و هوشمند برای مهار بیماری تدوین شد.
وی افزود: اولویت و محور اصلی طرح شهرها هستند. تعیین شاخص وضعیت شهرستان ها با تعداد بستری ها  به ازای هر 100 هزار نفر است.
قاسمی گفت: در شهر زرد 4 نفر، نارنجی 6 و قرمز 10 نفر هستند.
دبیر کمیته انتظامی، اجتماعی ستاد ملی کرونا در بخش دیگری از صحبت هایش به شمولیت طرح جدید هوشمند اشاره کرد و گفت: طرح جدید پنج حوزه و فعالیت را اعم از اداری، بازرگانی، آموزشی، فرهنگی و تردد ها را شامل می شود.
وی در این خصوص گفت: هر کدام از این پنج حوزه در وضعیت های زرد، نارنجی و قرمز متفاوت خواهد بود. در شهرهای زرد، ادارات و دستگاههای اصلی که خدمات ضروری هستند بایستی به صورت کامل در محل حضور داشته باشند. سایر دستگاهها به صورت دو سوم در محل کار حضور خواهند داشت.
قاسمی همچنین گفت: در شهر زرد، جلسات و نشست ها حداکثر با سی نفر، در شهر نارنجی 20 نفر و در قرمز 15 نفر برگزار می شود.
دبیر کمیته انتظامی، اجتماعی ستاد ملی کرونا در بخش دیگری از صحبت هایش به همراهی بخش اصناف در طی نه ماه اخیر اشاره کرد و گفت: در طرح هوشمند مقابله با کرونا، حمایت از اصناف مثل مسائل بانکی و صنفی، چک، وام و ... تدارک دیده شده است.
وی افزود: طبق دستور رئیس جمهور آنچه در توان خواهد بود در حمایت از بخش اصناف صورت خواهد گرفت و  دولت از هیچ کمکی به اصناف کوتاهی نخواهد کرد.
قاسمی در پاسخ به سوالی در خصوص جدی بودن اجرای پروتکل ها هم گفت: نظارت بر اجرای پروتکل بر عهده وزارت بهداشت است و به علت تخصصی بودن موضوع، هیچ نهادی مثل وزارت بهداشت و معاونت مربوطه اش نمی تواند در اجرای پروتکل ها نظارت اثرگذار و موثر باشد.
دبیر کمیته انتظامی، اجتماعی ستاد ملی کرونا  در خصوص حوزه اجرایی اداری، اصناف، آموزش و تردد شهری هم گفت: برای این بخش به تناسب حیطه تخصصی هر کدام از دستگاهها  برای متخلفان جرایمی در نظر گرفته شده است.
وی افزود: در حوزه  اداری  از تذکر تا انفصال از خدمات دولتی برای کارکنان و دستگاههای که پروتکل ها را رعایت نمی کنند؛ در نظر گرفته شده است. در حوزه اصناف  تذکر و پلمپ، در حوزه آموزشی، تذکر، انفصال از خدمات برای دستگاههای مدیران دولتی و جریمه برای آموزشگاههای خصوصی پیش بینی شده است.
قاسمی در زمینه ترددهای بین شهری هم گفت: برای عدم رعایت در شهرهای نارنجی 500 هزار و در شهرهای قرمز 1 میلیون تومان جریمه در نظر گرفته شده است.
دبیر کمیته انتظامی و امنیتی ستاد ملی کرونا با تشریح این موضوع که تمامی این محدودیت ها صرفا با هدف حفظ سلامت مردم عزیز کشورمان اتخاذ شده است؛ گفت:  امروز با بیماری همه گیر مواجه هستیم و برای همین راههای تهاجمی برای مقابله با این بیماری در پیش گرفته ایم.
قاسمی گفت: تجربه نشان داده که عموم انتقال ها از سوی افرادی است که علایم اولیه ندارند و برای همین است که قرار است بیماریابی سریع با استفاده از تست های پرسرعت صورت گیرد.
قاسمی گفت: از امروز قرار است تست‌ها به ۱۰۰ هزار تا برسد و افزایش میزان بیماری به دلیل افزایش تست‌ها خواهد بود.
دبیر کمیته انتظامی، اجتماعی ستاد ملی کرونا در پایان گفت: باید در نظر داشته باشیم که مدت زمان اجرایی طرح برای دو هفته نیست. تا زمانی که بیماری کرونا به وضعیت عادی ونرمال نرسد طرح تداوم خواهد یافت.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha