کد خبر 148655
۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۴
تحقق کامل دولت الکترونیک از نیازهای ضروری است

استاندار آذربایجان شرقی گفت: تحقق کامل دولت الکترونیک، یکی از ضرورت‌های فعلی است که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، محمدرضا پورمحمدی در آئین افتتاح مرکز داده و نیروگاه خورشیدی استانداری آذربایجان شرقی، گفت: به برکت پیروزی انقلاب و به رغم تمامی فشارها و مشکلات، پیشرفت‌های جمهوری اسلامی ایران در تمامی بخش‌های صنعتی، اقتصادی، سیاسی، دفاعی و علم و فناوری ادامه دارد.
وی اظهار داشت: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، ایران کشوری تک‌محصولی، وابسته به نفت و مصرف‌کننده بود، اما در 42 سال گذشته به کشوری مقتدر تبدیل شده است که با کشورهای دیگر در بازارهای جهانی و عرصه صادرات محصولات تولیدی رقابت می‌کند.
پورمحمدی خاطرنشان کرد: خودکفایی کامل در صنایع هوا و فضا، سلول‌های بنیادی و بسیاری دیگر از حوزه‌های علمی، تنها بخشی از برکات انقلاب اسلامی است.
استاندار آذربایجان ‌شرقی در بخش دیگری از سخنان خود به مدیریت خوب بیماری کرونا در کشورمان اشاره کرد و گفت: بسیاری از کشورهای مدعی دنیا، در مدیریت بیماری کرونا زمین‌گیر شده‌اند؛ ولی به‌رغم تمامی فشارها، سازمان بهداشت  جهانی از شیوه مدیریت بیماری در ایران، قدردانی کرد.
پورمحمدی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه دنیای آینده، دنیای اطلاعات است، گفت: فناوری اطلاعات، تحولات زیادی را در بخش‌های مختلف ایجاد کرده و توجه به این موضوع در حوزه‌های مختلف باید افزایش یابد.
وی، میزان مصرف انرژی را یکی از شاخص‌های توسعه جوامع برشمرد و گفت: باید سیاست‌هایی اتخاذ شود که علاوه بر افزایش تولید انرژی‌های پاک در کشور، بخش اعظمی از این انرژی در اختیار بخش‌هایی همچون تولید قرار گیرد.
پورمحمدی با قدردانی از تلاش مسئولان امر در بهره‌برداری از مرکز داده و نیروگاه خورشیدی استانداری، اظهار داشت: تلاش برای تحقق کامل دولت الکترونیک یکی از اصلی‌ترین اولویت‌های ماست که پس از این مورد توجه بیشتری قرار می‌گیرد.
استاندار آذربایجان شرقی تأکید کرد: باید به سمت و سویی حرکت کنیم که تمامی فرآیندهای خدمات به مردم به صورت الکترونیک انجام شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار آذربایجان شرقی هم در این جلسه گفت: برای بهره‌برداری از پروژه‌های فنی و عمرانی استانداری، 33 میلیارد ریال هزینه شده است.
حمیدرضا قاسم‌زاده با اشاره به آغاز عملیات اجرایی این دو پروژه از ابتدای سال97، اظهارداشت: توان تولیدی نیروگاه خورشیدی استانداری، 50 کیلووات است و استانداری علاوه بر این نیروگاه، با راه‌اندازی یک ژنراتور 441 کیلووات، تا کنون به میزان 40 مگاوات به شبکه برق شهری کمک کرده است.
وی افزود: استانداری آذربایجان شرقی نه تنها در زمینه تولید برق، خودکفاست بلکه به برخی دستگاه‌های اجرایی در زمینه بهره‌مندی از برق، کمک می کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha