به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ اقبال عباسي در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتي چهارمحال و بختياري با اشاره به اينکه ۱۶ طرح اقتصاد مقاومتي جهت اجرا در استان پيشنهاد داده شد، اظهار کرد: از اين تعداد ۱۱ طرح از پيشرفت فيزيکي بسيار خوبي برخوردار هستند و عموما پيشرفت فيزيکي اين طرحها بالاي ۷۵ درصد است، پنج طرح از جمله دهکده فرش پيشرفت فيزيکي مطلوبي ندارد، اگر مديري توان اجرايي يک طرح را ندارد، نبايد آن را بهعنوان طرح اقتصاد مقاومتي پيشنهاد بدهد.
استاندار چهارمحال و بختياري افزود: بهانهاي براي کمکاري مدير پذيرفته نيست، سازمان جهاد کشاورزي، ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري و سازمان صنعت، معدن و تجارت در بحث عمل به تعهدات خود در طرحهاي اقتصاد مقاومتي دچار ضعف بودهاند و اين موضوع طي مکاتبه به وزارتخانه مربوطه اعلام خواهد شد.
وي تاکيد کرد: براي حل مشکلات پروژههايي از جمله دهکده فرش، احداث و راهاندازي خط دو کشتارگاههاي طيور، تامين و انتقال آب و توسعه باغات در اراضي شيبدار، تامين آب شرب روستايي و زيرساختهاي مناطق گردشگري (خط کوهرنگ، سامان و چغاخور) جلسهاي با قيد فوريت برگزار شود.
عباسي در خصوص روند اجراي پروژههاي جهش توليد استان نيز توضيح داد: ۴۶ پروژه جهش توليد در سال ۹۹ در چهارمحال و بختياري تعريف شد، براي اجراي اين پروژهها بالاي ۸۰۰ ميليارد ريال اعتبار از محل اعتبارات دولتي تخصيص پيدا کرده است و مديران دستگاه اجرايي تا پايان تير ماه فرصت دارند اين اعتبارات را جذب کنند.
استاندار چهارمحال و بختياري ادامه داد: اگر دستگاه اجرايي توان جذب اين اعتبار را تا پايان تير ماه ندارد، بايد اين اعتبار به ساير پروژهها اختصاص داده شود.
وي در ادامه با اشاره به روند اجرايي زيرسازي راهآهن مبارکه - سفيددشت به شهرکرد، خاطر نشان کرد: خوشبختانه عمليات اجرايي در چند قطعه در حال انجام است و پيشرفت فيزيکي بالايي نيز دارد، اما مشکل اصلي در بحث تملک اراضي ايستگاه راهآهن در شهرکرد است.
عباسي افزود: قطعه زمين پيشنهادي اکنون در تصرف سپاه قرار دارد، همچنين اداره کل راه و شهرسازي نيز مدعي است که اين قطعه زمين در تملک اين اداره بوده، بنابراين نامه نگاري لازم با وزارت راه و شهرسازي براي تعيين تکليف اين قطعه زمين صورت گرفت، اما ميتوان قبل از اعلام پاسخ نامه و براي تسريع در روند کار با در نظر گرفتن تمامي حق و حقوقات سپاه، اين قطعه زمين را براي اجراي عمليات عمراني طي صورت جلسهاي به پيمانکار واگذار کرد تا پروژه تعطيل نشود.
استاندار چهارمحال و بختياري بيان کرد: بحث راههاي استان از اهميت بسيار بالايي برخوردار است، چند پروژه عمراني در حوزه راه سازي به علت قرار گرفتن در حريم لولههاي انتقال گاز با مشکل مواجه شده بودند، مقرر شد اين اختلافات با تامين امنيت لولههاي انتقال حل شود، به نظر ميرسد اين موضوع لاينحل نيست و پروژهها روند خود را طي خواهند کرد.
وي در پايان گفت: ۱۸ پروژه اقتصاد مقاومتي نيز براي براي سال ۱۴۰۰ تعريف شده است، براي اجراي اين پروژهها نيز تاکنون نزديک به ۸۰۰ ميليارد ريال اعتبار در نظر گرفته شده است و ميتوان عمليات اجرايي آنها را نيز آغاز کرد.
️استاندار چهارمحال و بختياري با اشاره به روند اجرايي زيرسازي راهآهن مبارکه - سفيددشت به شهرکرد، گفت: خوشبختانه پروژه پيشرفت فيزيکي بالايي دارد، مشکل اصلي در بحث تملک اراضي ايستگاه راهآهن در شهرکرد است که اين مسئله نيز با توافق صورت گرفته، براي تملک اراضي تحت تصرف سپاه حل خواهد شد.
نظر شما