کد خبر 156441
۱۶ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۱
ضرورت الحاق اراضی ملی به بافت شهری قم جهت تامین مسکن متقاضیان قمی

استاندار قم با اشاره نیاز قم به زمین مناسب جهت تامین مسکن متقاضیان بر ضرورت الحاق اراضی ملی به بافت شهری قم تاکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، بهرام سرمست استاندار قم در پنجمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان که در سالن جلسات استانداری قم برگزار شد، با اشاره به اهمیت ساماندهی بافت های فرسوده قم، اظهار کرد: رسیدگی به وضعیت مردم ساکن در این مناطق امری حیاتی است که لازم است دستگاه های ذیربط با تعامل و همکاری و در اسرع وقت بسترهای لازم را فراهم کنند.

استاندار قم موضوع تامین مسکن در قم را یکی از اولویت های ضروری مدیریت استان دانست و اضافه کرد: پیرامون الحاق اراضی ملی به بافت شهری جهت پاسخگویی به نیاز مردم قم و متقاضیان مسکن در شهر قم از تمام ظرفیت ها استفاده شود تا معظل مسکن در قم مرتفع شود.

وی به فعالیت قابل توجه بنیاد مسکن و ستاد اجرایی در ساخت و تکمیل پروژه های مسکن در قم اشاره تصریح کرد: در عرصه تامین مسکن مورد نیاز متقاضیان در قم این دو نهاد می توانند نقشی اثر گذار ایفا کنند.

سرمست با بیان موقعیت ویژه قم در شاهراه مواصلاتی کشور، افزود: در تخصیص اعتبارات به پروژه‌های راه اعم از احداثی، تکمیلی، روکش و نگهداری آسفالت و سایر پروژه ها در این حوزه، دستگاه های تخصصی باید ضمن جذب بودجه های مصوب استان، برای جذب اعتبارات ملی و افزایش سهم بری قم از منابع ملی تلاش کنند تا هزینه های اضافه ناشی از سرریز بار حمل و نقل سایر استان ها در محور های استان تامین شود.

وی همچنین با تاکید بر ضرورت احداث راه دسترسی شهرک سینمایی نور، ادامه داد: این شهرک ظرفیت های فرهنگی و ارزش های هویت بخشی و مذهبی مهمی برای قم دارد و باید از تمام ظرفیت ها و بویژه نقش اثر گذار نمایندگان قم در مجلس شورای اسلامی برای جذب اعتبارات استفاده شود.

استاندار قم گفت: پیگیری تکمیل و عملیاتی ساختن پروژه های مختلف عمرانی و زیربنایی استان در محورها و راه های دسترسی استان و نیز محور های مواصلاتی دو شهرستان جدید التاسیس قم در دستور کار مدیران استان قرار گیرد.

نماینده عالی دولت در استان تاکید کرد: در توزیع اعتبارات استان به موضوع توسعه متوازن و سهم بری عادلانه شهرستان های قم توجه شود تا شهرستان های جدید استان نیز در مسیر توسعه قرار گیرند و در این راستا تشکیل جلسات راهبردی و کمیته های کارشناسی جهت در نظر گرفتن شاخص های مناسب تخصیص اعتبارات امری ضروری است تا بتوانیم در اسرع وقت انتظارات و توقعات افکار عمومی در این شهرستان ها را تامین کنیم.

استاندار قم ادامه داد: جهت اداره امور این دو شهرستان می توانیم از اعتبار ملی ۲۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده برای شهرستان های جدید کشور استفاده کنیم وبا رایزنی و پیگیری بیشتر سهم استان و شهرستان های جدید را از این اعتبار افزایش دهیم.
سرمست در پایان به دستورالعمل کشوری تخصیص تسهیلات به طرح های کارآفرینی، احیای واحدهای تولیدی و کسب وکارهای خانگی و شرکت های دانش بنیان اشاره و خاطر نشان کرد: با توجه به محدودیت زمانی استفاده از این تسهیلات، کمیته های لازم برای بهره برداری از سهم استانی و نیز استفاده از سایر اعتبارات ملی در نظر گرفته شده در این زمینه در دستور کار قرار گیرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha