به گزارش پايگاه اطلاع رساني وزارت كشور، دکتر طالبی در جلسه کارگروه اقتصادی اشتغال و سرمایه گذاری استان که به منظور بررسی برنامه توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستاهای شهرستان اشکذر و تشریح عملکرد گروه کاری مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح برگزار شد، با بیان اینکه طرح های توسعه روستایی باید فراتر از تعریف معمول روستاها و قالب های ذهنی شکل گرفته از آن ها باشد، گفت: طرح های روستایی باید متناسب با ظرفیت های استان و بسیاری از روستاها، امکانات و زیرساخت های موجود در آن ها، تعریف و اجرایی شود.
وی با اشاره به کمرنگ بودن مباحث گردشگری در طرح های توسعه روستایی، اظهارداشت: در این راستا باید ظرفیت های موجود در زمینه توسعه گردشگری روستاها نظیر بومگردی ها و... احصاء شود و در طرح ها مورد توجه قرار بگیرد.
استاندار یزد با بیان اینکه پس از تصویب سند توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی در شورای برنامه ریزی، موارد مربوط به هر دستگاه باید در قالب چندین ابلاغیه به آن دستگاه ابلاغ شود، بیان کرد: جهت پیگیری و توجه بیشتر دستگاه ها به این سند، اقدامات و فعالیت های هر دستگاه باید به آن ها ابلاغ و پس از چند ماه از آن ها گزارش عملکرد گرفته شود.
دکتر طالبی فرمانداران و بخشداران مربوطه را ملزم به پیگیری ابلاغیه های مربوط به سند مذکور دانست و اظهارداشت: این کار باعث افزایش ضریب اجرای موارد سند و ارزیابی مناسب تر از اجرای اسناد توسعه روستایی می شود.
وی در ادامه به دستورکار دوم جلسه در خصوص عملکرد گروه کاری مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح اشاره و بر آموزش و ارتقاء مهارت های آن ها بر اساس نیازهای استان و کشور تاکید کرد.
استاندار یزد با بیان اینکه در حال حاضر کمبود نیروهای متخصص و فنی در بسیاری از بخش های استان محسوس است، خاطرنشان کرد: شرایط به گونه پیش می رود که ممکن است در آینده ای نزدیک بعضی از مشاغل فنی استان چه در بخش ساختمان و چه در سایر بخش ها، کلا در اختیار اتباع بیگانه قرار بگیرد و ما نیروهای متخصص لازم را از میان جمعیت بومی استان نداشته باشیم.
دکتر طالبی ادامه داد: فرصت مهارت آموزش به سربازان وظیفه را باید قدر دانست و با همکاری دستگاه های مختلف و اداره کل آموزش فنی و حرفه ای، دوره وظیفه نیروهای مسلح را به دانشگاهی برای آموزش و تربیت نیروهای متخصص مورد نیاز و ایجاد بازار مناسب اشتغال برای سربازان، بعد از دوران خدمت تبدیل کرد.
وی در پایان به ضرورت حمایت از سربازان مهارت دیده و ارائه تسهیلات به آن ها پرداخت و اضافه کرد: این افراد باید در دریافت تسیهلات بانک های مختلف، صندوق کار آفرینی امید و سایر ظرفیت های دولتی و غیر دولتی در اولویت قرار گرفته و حمایت های لازم از آن ها صورت بگیرد تا ضمن تشویق و دلگرمی آن ها، به عنوان مبنایی برای تامین نیروهای مورد نیاز قرار بگیرد.
از سوی استاندار یزد دنبال شد؛
مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح به صورت جدی/ ضرورت توجه ویژه به ظرفیت های گردشگری در سند توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستاها
استاندار یزد با بیان اینکه باید فرصت مهارت آموزش به سربازان وظیفه قدر دانسته شود، گفت: با همکاری دستگاه های مختلف و اداره کل آموزش فنی و حرفه ای، دوره وظیفه نیروهای مسلح را به دانشگاهی برای آموزش و تربیت نیروهای متخصص مورد نیاز و ایجاد بازار مناسب اشتغال برای سربازان، بعد از دوران خدمت تبدیل کرد.
نظر شما