کد خبر 157862
۲۵ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۷
تحقق ۱۰۷ درصدی بودجه در استان مرکزی

سید علی آقازاده استاندار مرکزی در مراسم تودیع و معارفه مدیر کل دیوان محاسبات استان گفت:  ۱۰۷ درصد بودجه استان در ۶ ماهه ابتدایی سال  جاری تحقق یافته است.

وی افزود: شاخص های اقتصادی استان در سال های اخیر هرسال رو به بهبود بوده و استان یکی از استان های نسبتا خوب و موفق بوده که در دوره تحریم ها و برخی رکودهای اقتصادی و کمبود درآمدهای عمومی کشور توانسته به یک موفقیت نسبی در صنعت و تولید و کشاورزی و... دست پیدا کند، بخش های زیادی از درآمدها با کمک بخش خصوصی اخذ می شود و اگر این همکاری نبود قطعا به چنین موفقیتی دست پیدا نمی کردیم.

استاندار مرکزی تصریح کرد: رویکرد دیوان محاسابت کشور رویکرد مثبت و منطقی و برابر با واقعیات بود و هرسال نیز بهتر می شود، صرف نظر از اینکه چه تیمی در دیوان محاسبات باشد رویکرد دیوان هر سال بهتر از سال قبل بوده و شاهد هستیم که در سال ۱۴۰۰ برای نخستین بار تفریق بودجه در ۶ ماه نخست سال ارائه و در مجلس قرائت شود. ارائه تفریغ قبل از تدوین بودجه سال بعد می تواند امتیاز خوبی برای بودجه نویسان و دولت و... باشد. امیدواریم بتوان از نقاط قوت و ضعف بودجه سال قبل برای بودجه سال آینده استفاده کرد.

آقازاده بیان کرد: در استان مرکزی کمترین تخلفات مالی را بین دستگاه های اجرایی داشتیم که این دستاورد برگرفته  از همین تعاملات بین دستگاه های مختلف در استان است که سبب شد به یک آرامش نسبی در مسائل مالی و کارنامه مالی و محاسباتی استان برسیم.

دادستان دیوان محاسبات کشور نیز گفت: حقوق دولتی بودجه از معادن بر اساس برنامه باید ۱۵ هزار میلیارد تومان تامین می‌شد که با ورود دیوان محاسبات، بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان آن محقق شد.

«علی کامیار»  افزود: تعامل مناسبی بین دیوان محاسبات استان مرکزی با دستگاه‌های اجرایی این استان برقرار است.

وی اظهار داشت: برای رشد موفقیت استان مرکزی رئیس دیوان محاسبات کشور، توجه ویژه‌ای به انتخاب مدیرکل جدید این استان داشته و بنابراین مشاور خود را به عنوان مدیرکل جدید استان مرکزی منصوب کردند.

دادستان دیوان محاسبات کشور گفت: رویکرد جدید دیوان محاسبات با شعار محوری «دیوانِ فناورانه مردم پایه» است به معنا که از پتانسیل مردمی استفاده و از گزارش‌های مردمی برای رشد بیشتر بهره گرفته شود.

کامیار افزود: ۲۳ سامانه فناورانه در بودجه ۱۴۰۰ تعریف شده تا تعامل لازم برای شفاف سازی و بهره‌وری از نظام بودجه ریزی کشور فراهم شود.

دادستان دیوان محاسبات کشور گفت: سامانه اطلاعات مالیاتی ۲۳ درصد رشد داشته در حالی که باید این رشد به رقم ۱۰۰ درصد برسد.

کامیار افزود: با توجه به مشکلات درآمدی کشور از جمله نفت جای امیدواری است که درآمد مالیاتی بتواند به تامین بودجه کمک کند.

دادستان دیوان محاسبات کشور گفت: برای جلوگیری از تخلفات سایبری باید ۲ درصد درآمد بانک‌ها از محل تراکنش به نیروی انتظامی تخصیص داده شود که از این ۲ درصد هیچ مبلغی اخذ نشده بود که دیوان محاسبات ورود کرد.

دادستان دیوان محاسبات گفت: رویکرد دیگر دیوان محاسبات برای ارایه تفریغ بودجه قبل از موعد مقرر است که پارسال ۲ ماه زودتر تفریغ بودجه انجام شد و امسال تفریغ بودجه سال ۹۹ چهار ماه زودتر از وعده مقرر آماده و ۲  روز گذشته در مجلس شورای اسلامی قرائت شد.

کامیار افزود: رویکرد مجلس، تقویت بعد نظارتی است و برای اولین بار برای تفریغ بودجه، رئیس مجلس به دیوان محاسبات آمد و نشست‌هایی برگزار شد.

وی اظهار داشت: دیوان محاسبات به دنبال مچ‌گیری و افزایش پرونده نیست و تلاش می‌شود تا تخلفات در دستگاه‌های دولتی از طریق خود دستگاه‌ها و یا از طریق دیوان محاسبات کاهش یابد.

دادستان دیوان محاسبات کشور گفت: مردم باید باور کنند دستگاه‌های دولتی درست کار می‌کنند و پایین آمدن تخلف موجب افزایش اعتماد مردمی به دستگاه‌های دولتی است.

وی افزود: عملکرد دیوان محاسبات استان مرکزی رضایت بخش ارزیابی می‌شود و این استان در تعامل با دیوان، الگوی موفقی برای سایر استان‌های کشور است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha