به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت کشور، نهمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان به ریاست استاندار کرمان برگزار و گزارشی از دلایل عدم تحقق پروژههای اقتصاد مقاومتی دستگاههای اجرایی ارائه شد.
دکتر علی زینیوند استاندار کرمان در این نشست با بیان اینکه دهها طرح در استان علاقمند به استفاده از اعتبارات صندوق توسعه ملی هستند، از مدیران دستگاههای اجرایی خواست تا لیست طرحهایی که ظرفیت و اهلیت استفاده را دارند جمعبندی و ارائه دهند.
وی همچنین شناسایی و گزارش قوانین مزاحم در اجرای پروژهها را از سوی دستگاهها لازم دانست و ابراز داشت: بسیاری از قوانین مزاحم در بودجه، اسناد آمایش و برنامه توسعه هفتم قابل اصلاح هستند و بسیاری از مشکلات استان و کشور را برطرف خواهند کرد.
استاندار کرمان با بیان این مطلب که با رفع قوانین زائد، تسهیلی در فضای کسب و کار کشور انجام خواهد شد افزود: پروژههای اقتصاد مقاومتی در استان باید هر چه سریعتر تعیین تکلیف شود، وضعیت سه پروژه میراث فرهنگی در شهر کرمان باید مشخص شود و اگر پیمانکار توانایی اجرا و تامین مالی ندارد خلع ید شده و پیمانکار دیگری گرفته شود.
وی با اشاره به آخرین وضعیت پروژه پالایشگاه پلاسما خون عنوان کرد: وزیر بهداشت بر ماندن پروژه در کرمان موافقت کرده است و باید سرمایهگذار جدید مشخص شود. این پروژه برای کشور مهم است و همه دستگاهها ملزم هستند در فرآیند قانونی برای راهاندازی پروژه همکاری کنند تا هر چه سریعتر وارد فاز اجرایی شود.
استاندار کرمان در خصوص گازرسانی در نقاط استان گفت: شرکت گاز باید به تعهد خود در گازرسانی از پروژههای اقتصاد مقاومتی متعهد باشد و این پروژه را کاملا اجرا کند، کم کردن تعداد انشعابات قابل قبول نیست.
**
جعفر رودری رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان گفت: از مجموع 565 پروژه اقتصاد مقاومتی استان در سال جاری، 224 پروژه مربوط به دستگاههای اجرایی بوده که 72 مورد آن مرتبط با 20 دستگاه از برنامه زمانبندی عقب هستند.
وی عنوان کرد: در بررسیهای به عمل آمده 55 پروژه دلایلی منطقی دارند که بیشترین آن هم عدم تحقق منابع مالی دولتی و غیردولتی شامل بانکها و صندوق توسعه است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان افزود: 17 پروژه اقتصاد مقاومتی زیرمجموعه دستگاهها، دارای مشکلاتی در اجرا هستند که استان میتواند بیشتر روی آنها تمرکز داشته باشد.
نظر شما