به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ حسین مدرسخیابانی در نشست توسعه اقتصاد دانشبنیان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه مهمترین موضوع برگزاری این نشست شناسایی ظرفیتهای استان و در نهایت انتشار این اطلاعات است اظهارداشت: وقتی میخواهند راجع به دنیای کنونی امروز صحبت کنند سه مشخصه برای آن مفروض است که مهمترین آن این است که در دنیای امروز شتاب تغییرات، پیچیدگی مسائل و گسستگی روندها وجود دارد و به همین خاطر هیچ مسالهای بدون علم و دانش در این دنیا قابل حل نیست.
وی خاطرنشان کرد: با دارا بودن پارک علم و فناوری در سیستان و بلوچستان نباید شاخصهای زندگی در این استان اینگونه باشد از اینرو ارتباط این پارک باید با مجموعه بیرونی و اجتماعی، صنعتی، واحدهای تولیدی و صاحبنظران تعمیق شود.
استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه امروز هر مدیری در سیستان و بلوچستان رابطهاش را با پارک علم و فناوری قطع کند قطعا ضرر کرده است گفت: باید تلاش کنیم از دانش تولیدی پارکهای علم و فناوری استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه حل مشکل بیکاری راهش این است که تولید علم را تکثیر کنیم تصریح کرد: مردم باید احساس کنند که پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان بخشی از مسائلشان را حل میکند.
مدرس خیابانی با بیان اینکه پارک علم و فناوری نیز در همه جا باید حضور و وجود داشته باشد اظهارداشت: پارک علم و فناوری باید یک سازماندهی و تقسیم وظیفه نسبت به موضوعات و مسائل استان داشته باشد.
وی با تاکید بر اینکه پارک علم و فناوری باید از ارتباطات با کارخانجات و صنایع بزرگ استفاده کند ادامه داد: هیچ دستگاه دولتی حق ندارد کالایی که در داخل سیستان و بلوچستان تولید میشود از خارج استان وارد کند.
استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری به عنوان یک زنجیره کسب و کار باید موضوع بازاریابی و برندینگ را حل و به آن توجه کند.
همچنین در این جلسه شهیکی مدیر پارک علم و فناوری به ارائه گزارشی از فعالیت های پارک علم و فناوری و موانع پیش رو پرداخت.
شهیکی حمایت و پشتیبانی برای راه اندازی شعب شهرستانی از محل مولد سازی فضاهای بلا استفاده را خواستار شد.
وی همچنین خواستار تبدیل خانه ملک زاهدان، ساختمان بانک ایران و انگلیس در زابل و ساختمان پست در چابهار به خانه خلاق شد.
بنابر این گزارش حمایت و پشتیبانی سایر دستگاه های مرتبط برای ایجاد ناحیه نوآور، تسریع در صدور مجوز برای رسانههای دیجیتال، ایجاد مرکز بیوتکنولوژی در چابهار. طراحی و کمک به اجرای روستای نوآور و فناور، اجرای فاز دوم مرکز رشد شهرستان زابل از جمله درخواستهای مدیر و پارک علم و فناوری بود.
نظر شما