به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، سیدمحمود حسینی پور در نشست هم اندیشی با مدیران خبرگزاری های استان با عنوان اینکه امروز انقلابیگری بهنوعی با توانایی مواجه شده است، اگر میگوییم دهه شصتیها انقلابی هستند، چون با دست خالی جنگیدند و در صحنه بودند، بنابراین انقلابیگری باید در صحنه بودن باشد، همه مسئولیم و باید پای کار بیاییم خاطرنشان کرد: با انفجار بزرگی در عالم ارتباطات اجتماعی مواجه هستیم و باید خود را برای مواجهه با پدیده های نوظهور آماده کنیم .
وی افزود: اگر بخواهیم تعریفی از نقش رسانه ها در مدیریت امروز داشته باشیم و بدانیم رسانه ها در جایگاه مدیریتی استان و روند توسعه اجتماعی ، اقتصادی و فرهنگی چه نقشی می توانند داشته باشند باید در این موضوع مهم تامل کنیم و آگاه باشیم که اساس تاثیرگذاری رسانه ها در روند مدیریتی استان اجتناب ناپذیر است.
حسینی پور، افزود: یک آسیب شناسی از علل و عوامل عقب ماندگی استان مازندران از برخی شاخصه ها در استان داشتیم و آن چیزی که بنده در 3 ماه اخیر مشاهده کردم، فضای رسانه ای استان از لیدری و هدایتگری در راستای توسعه استان محروم است که در خیلی از استان های دیگر این جایگاه و نقش هدایتگری وجود دارد اما در استان مازندران این مهم را مشاهده نکردم، هرچند شخصیت ها و ظرفیت های رسانه ای بالقوه در استان وجود دارند که در ریل گذاری قطار توسعه استان می توانند اثربخش باشند.
استاندار مازندران با تاکید بر این که رسانه ها برای کمک واقعی به حرکت توسعه در استان باید نشست های تخصصی برگزار کنند،گفت: مجموعه یادداشت های رسانهای را در ماه های اخیر مطالعه کرده ام و معتقدم پتانسیل رسانه ای استان مازندران بسیار بالاست که در این راستا همه رسانه های استان باید در راستای اعتلای مازندران به سمت تولید محتوا جهت مسائل راهبردی استان مطالبه گری کنند.
حسینی پور، اظهار کرد: افزایش کیفی تولید محتوا در رسانه های استان باید یک اولویت باشد ، در حالی که می بایست جامعه نخبگانی استان را به سمت خودمان بکشانیم و ضرورت هم افزایی و بهره گیری از تمامی استعدادها برای شکوفایی استان باید مورد توجه رسانه ها باشد . نگاه ما این است که استان مازندران علیرغم اینکه در شمار استان های برتر در منابع انسانی است با ضریب هوشی بالاست این سوال پرسیده می شود چرا در این استان این همه فقر فرهنگی و اقتصادی وجود دارد و چرا نتوانستیم تاثیرگذار باشیم که حتما باید در این حوزه بازنگری کنیم.
نماینده عالی دولت در مازندران، اظهار کرد: صدای رسانه ها را به خوبی می شنویم و بنا هم داریم بشنویم. از نقد منصفانه و مشفقانه استقبال می کنیم، دلیلش این است که نقد منصفانه را در پیمودن مسیر توسعه استان همراه خودمان می شناسیم و از این مهم استقبال می کنیم. وی تاکید کرد که رسانه ها می بایست خودشان را عضوی از خانواده مدیریت استان بدانند، منتهی عضوی که همه اعضای خانواده یک نظر نیستند و نقدهایی به یکدیگر دارند که می بایست بررسی کرد.
وی تصریح کرد: امید دادن به مردم یکی از نکاتی است که بشدت در مدیریت استان به آن نیازمندیم و باید بخش قابل توجهی از تیتر اخبار رسانه های استان می بایست برای مردم امید کننده باشد.
به گفته استاندار مازندران، جمهوری اسلامی ایران این همه هزینه کرده است و علیرغم همه سختی ها اما دشمنان ما نقاط سیاه را بمباران می کنند بطوریکه مقام معظم رهبری جهاد تبیین دفاع از نظام را مطرح می کنند که بسیار مهم است و به نظر من مخاطب اصلی جهاد تبیین رسانه ها می باشند و باید به تبیین خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی پس از انقلاب اسلامی بپردازند.
سید محمود حسینی پور، یادآور شد: در فضای رسانه ای استان تخریب بیداد می کند لذا باید تحولی در روند فعالیت خودمان ایجاد کنیم چرا که طی سال های اخیر با رفتارهای گذشته نتیجه نگرفتیم. امروز فاصلهای بین مدیر و رسانه وجود ندارد، امروز هیچفردی جرات ندارد که جلوی انتشار یک خبر را بگیرد به این دلیل که سازه اطلاعرسانی دنیا از شکل سنتی خود به شکل دیجیتال تغییر مکان داده است.
وی با اشاره این که انتصابات باید برای رضای خدا باشد، شایستهسالاری در انتصابات رعایت شود و ما به دنبال تغییر رویکردهای استان هستیم که بخش اعظمی از آن دست شما رسانههاست، گفت: جابجایی مدیریتی در استان مازندران جلوتر از سایر استانهاست و تا پایان سال این تغییرات به پایان می رسد.
سیدمحمود حسینی پور در نشست با مدیران خبرگزاری های استان با اشاره به این که صدای رسانه ها را به خوبی می شنویم و از نقد مشفقانه استقبال می کنیم، خواستار تولید محتواهای موثر و کاربردی در مسیر توسعه استان از سوی رسانه ها شد.
نظر شما