به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ حسین مدرس خیابانی در نشست ستاد مدیریت و مقابله با کرونا با تاکید بر فعالیت حضوری مدارس افزود: حوزه آموزش در دوران همهگیری کرونا بیشترین آسیب را متحمل شده است.
وی ادامه داد: باید کرونا را جزئی از زندگی فعلی بدانیم و این بدان معنی نیست که عادی انگاری کنیم بلکه به گونهای برنامهریزی کنیم که کرونا باعث مختل شدن امور نشود.
استاندار سیستان و بلوچستان اضافه کرد: فعالیت مدارس باید به هر شکل ممکن ادامه یابد و در این راستا همگان برای محقق شدن این موضوع کمک کنند. گروه های خیرین و جهادگر برای تهیه ماسک در مدارس کمبرخوردار حاشیه شهر و برای تامین فضای ایدهآل در این مدارس کمک کنند.
مدرس خیابانی اظهار کرد: در مدارس برخوردار نیز به صورت صرفاً داوطلبانه از همیاری والدین برای تهیه امکانات از جمله تهویه مکانیکی و فن برای فضای کلاسها کمک بگیرند.
وی تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی پایشی را در مدارس انجام دهد و در قالب پرسشنامه وضعیت تراکم جمعیت در کلاسهای درس،میزان انتشار و تعداد افراد مبتلا، وضعیت واکسیناسیون و وضعیت سرویسهای بهداشتی را مورد استخراج و نتایج لازم را مورد بررسی قرار دهد.
نماینده عالی دولت در این استان، با بیان اینکه دانشگاههای علوم پزشکی موظف به تامین ملزومات بهداشتی چون ماسک و لباس بیمارستان از واحدهای تولیدی داخل استان هستند، تصریح کرد: با هر دانشگاهی که این موضوع را عملی نکند برخورد شدید خواهد شد.
مدرس خیابانی خاطرنشان کرد: واحدهای تولیدی این اقلام نیز موظف به رعایت الزامات تعیین شده در حوزه تولید و سازمان غذا و دارو هستند تا خرید از این واحدها انجام شود.
وی با تاکید بر شناسایی مراکز تجمع جمعیت اظهار داشت: برای حضور پایگاه های سیار و واکسیناسیون در تجمعات از جمله محل برگزاری نمازهای تراویح، محافل قرائت قرآن، مراسم افطاری و مراکز دانشجویی و دانشآموزی برنامه ریزی شود.
استاندار سیستان و بلوچستان برای حمایت از تولیدکنندگان داخل استان، دانشگاه علوم پزشکی را موظف کرد ملزومات بهداشتی چون ماسک و لباس بیمارستانی را از واحدهای تولیدی داخل استان تامین کند.
نظر شما