به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ حسین مدرس خیابانی روز شنبه در نشست ویژه اشتغال سیستان گفت: در بسته اشتغال سیستان بیش ۳۰۰۰۰ هزار نفر در ۱۳ رسته شغلی مشغول به کار خواهند شد که این امر میتواند؛ در توسعه این منطقه نقش بسزایی داشته باشد.
استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: ۳۰۳ نفر در پروژه آبرسانی سیستان با ۱۲ کارگاه فعال اشتغال دارند که این تعداد افزوده خواهد شد.
وی افزود: بسته اشتغال سیستان مشاغلی جایگزین و کم آب از جمله صنایع دستی، قالیبافی، تراش سنگهای قیمتی، بوم گردی، استخر پرورش ماهی، پنل خورشیدی، دام سبک، پرورش مرغ محلی خزک، کارگاه تولید پوشاک، زنبورداری، پرورش شترمرغ، پرورش شتر، مشاغل مرتبط با صنایع خلاق دیجیتال و خدمات بازرگانی الکترونیکی دیده شده است که با توجه به شرایط خاص استان میتواند؛ اشتغال فراوانی ایجاد کند.
استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: اگر بخواهیم مشکل استان در همه حوزه ها را حل کنیم باید بتوانیم اشتغال پایدار را از طریق تولید ایجاد کنیم.
وی اذعان کرد: موضوع مهم در استان ایجاد اشتغال است لذا پروژههایی که تعریف میشود باید شغل ایجاد کند چراکه الویت مهم ایجاد اشتغال از اجرای این پروژهها است.
مدرس خیابانی ادامه داد:یکی از ظرفیت های مهم در شمال استان معادن است و تامین نیروی انسانی فعال و پویا منجر به توسعه این منطقه خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد:موضوع اشتغال در کل استان با شتاب در حال پیگیری است و تمامی دستگاه های اجرایی موظف به تامین نیروی انسانی از بین نیروهای بومی هستند.
استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد ۲۸ هزار نفر فرصت اشتغالزایی تا پایان سال هدف گذاری شده است.
وی افزود:حذف معافیت سربازی برای سازمان بهزیستی جهت ارائه کمک های بلاعوض به مدد جویان در دستور کار قرار گیرد.
مدرس خیابانی ادامه داد:در حوزه احیا قالی سیستان و همینطور فعال کردن کارگاه های قالی بافی پیش بینی شده با در نظر گرفتن بازارهای هدف و تکیه بر امکانات موجود نزدیک به هزار نفر در این حوزه فعال شوند که در همین راستا پارک علم و فناوری نیز فعالیت خود را آغاز کرده است.
نظر شما