کد خبر 168807
۲ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۷
باید از ظرفیت انرژی خورشیدی در استان، بیشترین استفاده را کرد

استاندار کرمان گفت: به دنبال طرحی هستیم که یک کنسرسیوم سه جانبه ای بین وزارت نیرو، صندوق توسعه ملی، و شرکتی که برای همکاری در زمینه استفاده از انرژی های خورشیدی معرفی شده، ایجاد کنیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، محمدمهدی فداکار صبح امروز اول شهریورماه در جلسه انرژی خورشیدی استان، با اشاره به اینکه استان‌های شمالی کشور مشکلی در زمینه انرژی خورشیدی ندارند افزود: استان کرمان، فارس و بخش‌های جنوبی استان یزد بیشترین ظرفیت انرژی خورشیدی را دارند بنابراین از آنجایی که استان کرمان بهترین ظرفیت را در این زمینه دارد باید بیشترین پیگیری‌ها را نیز به عهده بگیریم.
فداکار در ادامه افزود: به دنبال طرحی هستیم که یک کنسرسیوم سه جانبه ای بین وزارت نیرو، صندوق توسعه ملی، و شرکتی که برای همکاری در زمینه استفاده از انرژی های خورشیدی معرفی شده، ایجاد کنیم.
وی به موضوع آزادسازی خوراک گازی این نوع انرژی اشاره کرد و گفت: آن چیزی که در این راستا لازم است به آن‌ توجه ویژه شود، خوراک گازی است که آزاد می شود و باید در اختیار استان قرار گیرد به طوری که اگر 1000 مگاوات، برق خورشیدی تولید می گردد به ازای آن خوراک گازی آزاد می شود که آن خوراک گاز باید به استان اختصاص پیدا کند و این کار چند وجهی خیلی مهمی است که باید با همکاری همه دستگاه‌ها به نفع استان پیش رود و فرایند کار به دست استان قرار گیرد.
استاندار کرمان بر اهمیت انرژی پاک و تجدیدپذیر اشاره و اظهار داشت: جهان از سال های گذشته از تولید انرژی متمرکز فاصله گرفته، از این رو انتظار می رود این موضوع بصورت خاص در استان به ویژه از سوی صنایع مرتبط با انرژی های تجدید پذیر مورد توجه قرار گیرد.
براساس این گزارش علی رستمی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران نیز در ادامه جلسه عنوان کرد: برنامه توسعه ملی مس از تولید 250هزار تن مس کاتدی به یک میلیون تن تعریف شده که بخش بزرگی از آن توسعه نیز در استان کرمان انجام خواهد شد و نزدیک به 700 هزار تن تولید مس کاتد در استان کرمان داریم.
 رستمی افزود: برای این چنین پروژه ای که بیش از 9 میلیارد یوروی آن در استان کرمان خواهد بود به زیرساخت‌هایی نیاز است که بتوان آنرا به مرحله اجرا در آورد و عمده نگرانی‌ها روی برق است لذا برای رفع این نگرانی برنامه ای در شرکت ملی مس تنظیم شده که بتوان 1000 مگاوات دیگر برق تولید شود لذا به علت کمبود گاز بیشتر به سمت انرژی های تجدیدپذیر رفته که نزدیک به 450 مگاوات آن در استان کرمان خورشیدی و 100 مگاوات آن بادی است که در حال مطالعه است.
 در ادامه این جلسه گزارشی از روند فعالیت نیروگاه خورشیدی – نیروگاه بادی مجتمع مس شهر بابک و همچنین گزارش اهم اقدامات در خصوص احداث 1000 مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر و کارخانه تولید پنل خورشیدی به ظرفیت سالیانه یک گیگاوات ارئه شد.


برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha