کد خبر 203266
۲۰ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۷
گردهمایی شورای ملی استقرار نظام جامع رصد اجتماعی کشور برگزار می شود

معاون وزیر و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور با اعلام اینکه گردهمایی شورای ملی استقرار نظام جامع رصد اجتماعی کشور برگزار می شود، گفت: در این گردهمایی، ۳۵ دستگاه مشارکت دارند تا بهره برداری، استانداردسازی و چالش‌های موجود در داده‌های آسیب‌های اجتماعی به بحث گذاشته شود.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور، محمد عباسی روز دوشنبه در نشست خبری که در وزارت کشور برگزار شد، افزود: این گردهمایی روز چهارشنبه برگزار می شود.

وی با بیان اینکه داشتن اطلاعات دقیق، جامع و به موقع برای حکمرانی ضروری است، ادامه داد: این اطلاعات بسیار مهم است تا نظام تصمیم ساز کشور نسبت به رویدادها و وقایع، با اطمینان تصمیم گیری کند.

معاون وزیر کشور با یادآوری تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی برای شکل‌گیری نظام رصد جامع، اضافه کرد: این موضوع، یک تکلیف برای رصد اجتماعی از زیر مجموعه‌های سازمان امور اجتماعی کشور است.

عباسی خاطرنشان کرد: در همین راستا، سازمان امور اجتماعی کشور مرجع اعلام آمارهای مرتبط شد تا تمرکز و جامعیت اطلاعات، اطمینان بیشتری را به نظام سیاست گذاری کشور بدهد.

وی در عین حال تاکید کرد: قرار نیست این مرکز جایگزین مرکز آمار یا دستگاه‌های متولی شود بلکه به دنبال آن است تا با ایجاد فضای مشارکتی و داوطلبانه، دستگاه های دخیل در رسیدگی به آسیب‌های اجتماعی، اطلاعات مربوطه را به اشتراک بگذارند.

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور تصریح کرد: دستگاه‌ها و مجموعه‌های دخیل در این کار، تفاهم‌نامه‌ای را به امضا رسانده‌اند تا داده‌های در اختیارشان را استانداردسازی کنند و اتقان آنها را افزایش دهند.

عباسی اظهار کرد: این گردهمایی که در روز چهارشنبه در وزارت کشور برگزار خواهد شد، پیرو این تفاهم‌نامه است تا همه ذی‌نفعان در آن حضور داشته باشند.

وی ضرورت بسترسازی برای مدیریت اجتماعی و تحقق سیاست‌گذاری عدالت محور به اقتضای نیازها و ضروریات جغرافیایی را از رویکردهای این گردهمایی و تفاهم‌نامه برشمرد و گفت: رسانه ها نیز بر اساس مسئولیت اجتماعی باید مسایل مبنایی این گردهمایی را ترویج دهند.

معاون وزیر کشور از تدوین اطلس آسیب‌های اجتماعی کشور هم سخن گفت و افزود: این مساله به اطلاع رسانه ها رسانده خواهد شد.

عباسی درباره تفاهم‌نامه بین ۳۵ دستگاه برای اشتراک گذاری اطلاعات مربوط به آسیب‌های اجتماعی توضیح داد: داده‌های دستگاه ها استانداردسازی و پس از آن، اعتبارسنجی می‌شود.

وی یادآور شد: پس از آن، صاحب‌نظران نسبت به داده‌ها ارزیابی و تحلیل ارائه می دهند تا بتوان آینده را پیش‌بینی کرد و مداخلات لازم برای کاهش آسیب‌های اجتماعی را به موقع انجام داد.

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور خاطرنشان کرد: در این مسیر دانشگاه ها و مراکز علمی و تحقیقاتی بخش مهمی از کار را برعهده خواهند داشت.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha