به گزارش روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، سید علی احمدزاده روز پنج شنبه در دیداری که قاسم عموعابدینی معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری داشت گفت: اینکه دانشگاهها در حوزه های فناوریهای راهبردی، نیازهای محوری کشور و ارتباط با صنعت گام برداند، حرکت و تحولی بنیادی و اساسی در آموزش دانشگاه ها لازم بود.
استاندار ابراز داشت: سیاستهای کلی علم و فناوری در جوابگو بودن آینده دانشجو و فارغ التحصیلات در حوزه شغل مهم بوده که با این طرح قطعا بخش عمده ای از چالش ها برطرف می شود.
احمدزاده، خواهان همکاری و کمک همه جانبه این وزارت خانه برای توسعه دانشگاه ها، توجه به دانشگاهیان و دانشجویان وابسته به وزارت علوم در استان شد و اظهار داشت: بازنگری در حوزه علم و ارتقای علمی در دانشگاه ها نیاز بود چون تحول را باید هم در حوزه فناوریهای راهبردی، هم نیازهای جامعه و به خصوص صنعت داشته باشیم.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد اعلام کرد: آمادگی کامل برای اجرای طرح تحول نظام آموزشی در استان را داریم و از وزارت علوم می خواهیم در تسریع، تعمیم و تحقق کامل این طرح مهم و بنیادی دانشگاه های این استان را بیش از دیگر مناطق یاری و کمک کنند.
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هم با بیان اینکه در دانشگاه نیازمند جریان تحول هستیم، ابراز داشت که برنامه تحولی وزارت علوم در دولت سیزدهم تدوین و ابلاغ شده و بخش مهم آن آموزش عالی است که در چهار مولفه و یا شاخص هدف های مهمی را دنبال می کند.
قاسم عموعابدینی با بیان اینکه این طرح مهم چهار چالش اساسی را حل می کند اظهار داشت: نحوه حکمرانی در دانشگاه ها، ارتباط با صنعت، فراهم کردن زمینه تشکیل خانواده یعنی ازدواج، تامین امکانات، مسکن یا خوابگاه دانشجویی، شغل، بورس، واحدهای درسی و کد رشته محل ها از جمله در قالب این طرح هستند.
معاون آموزشی وزارت علوم با بیان اینکه، آمایش آموزش عالی ضرورتی که باید اجرایی می شد، تصریح کرد: رشتههای دانشگاهی می بایست براساس نیاز، بروز و متناسب با آمایش سرزمینی بوده که این اهداف در این طرح محقق شدنی است.
وی با بیان اینکه فقط در سطح کارشناسی ارشد یکهزار و ۱۰۰ کد رشته محل را حذف کردیم افزود: برای سال آینده حدود ۲۰ هزار کد رشته محل در چهار سطح کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاهی حذف خواهند شد.
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کرد: خبری خوب برای دانشجویان که دیگر لزوم ندارد به خارج از کشور بروند چرا که برای بورس ۷۰ هزار نفر در کشور زمینه سازی کرده ایم.
وی یادآور شد: سال گذشته پنج هزار نفر را بورس کردیم، امسال هشت هزار و ۵۰۰ نفر و از ۱۴۰۳ به بعد این تعداد ۱۴ برابر یعنی ۱۴۰۰ درصد نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش می یابد.
وی عنوان کرد: برای ایجاد رشته های مورد نیاز جدید در دانشگاه ها سه ماهه به درخواست ها جواب داده می شود و مجوز صادر می کنیم.
به گفته وی، همه برنامه های جدید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ریل گذاری و بر مبنا و پایه اخلاق محور، دانشجو پرور و برنامه محور است.
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کرد: خواسته رئیس جمهور و وزیر علوم، تحقیقات و فناوری که توجه ویژه و خاص به استان های کمتر برخوردار به خصوص کهگیلویه وبویرحمد دارند و در این خصوص همکاری لازم برای اجرای این طرح و توسعه دانشگاه های این استان را داریم.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت از اجرای طرح تحول نظام آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به خوبی استقبال می کنیم و آمادگی کامل داریم.
نظر شما