به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری کرمانشاه؛ محمدطیب صحرایی، روز چهارشنبه در دیدار با «رابین ناندی»، نماینده یونیسف(صندوق کودکان ملل متحد) در ایران، با اشاره به تغییر سبک زندگی در بسیاری از کشورهای جهان، اظهار کرد: امروزه شباهت و نزدیکی سبک زندگی در بسیاری از کشورها باعث شده تا مسائل و مشکلات آنها هم شبیه هم باشد، لذا همفکری و مشارکت این کشورها در بررسی و حل این مشکلات مشابه کمک خواهد کرد.
وی در ادامه به ارائه برخی راهکارها برای حل این مشکلات پرداخت و افزود: شاید یکی از مهمترین نکاتی که به صورت پایدار و ریشه دار می تواند ما را به نتیجه مطلوب برساند، اهمیت دادن به جایگاه بی بدیل خانواده است.
استاندار کرمانشاه تصریح کرد: ما در فرهنگ ایرانی و اسلامی جایگاه ویژه ای برای خانواده قائل هستیم و در شرایط فعلی تلاش ما براین است تا با شیوه های مختلفی نقش و جایگاه خانواده را برای حمایت مفید از فرزندانشان تقویت کنیم.
وی اضافه کرد: از طرفی به هر میزانی که کودکان و نوجوانان از نظر عقلانیت و معنویت تقویت شوند، زندگی سالم تر و متعادل تری را تجربه می کنند، لذا طی یک ماه پیش رو فعالیتی فراگیر و گسترده را در کرمانشاه در این رابطه در کرمانشاه آغاز خواهیم کرد.
صحرایی یکی دیگر از ارکان اثربخش برای فراهم کردن زندگی سالم و متعادل نوجوانان و جوانان را اجرای اقدامات مفید و مثبت عنوان کرد و گفت: در این راستا در کرمانشاه با همکاری تعدادی از سازمان های مختلف فعال همچون آموزش و پرورش، فنی و حرفه ای و اداره کل ورزش و جوانان تلاش می کنیم، مهارت زندگی سالم را به نسل جدید بیاموزیم.
طرح "ترنج" در ۱۰ استان کشور اجرایی میشود
رئیس دفتر امور بین الملل وزارت ورزش و جوانان هم در این دیدار با موفقیت آمیز خواندن مدل توانمندسازی نوجوانان و جوانان(ترنج) در کرمانشاه، از اجرایی شدن این طرح در ۱۰ استان دیگر کشور خبر داد.
شهرام عظیمی گفت: طرح توانمندسازی در کرمانشاه به عنوان استان پایلوت به حدی قوی پیش رفته که وزارت ورزش و نماینده سازمان یونیسف در ایران در روزهای آینده از مدل آن رونمایی خواهند داشت و می توان آن را به سایر کشورهای دنیا هم تعمیم داد.
نظر شما